Galaxy Note 7 suspendat din vanzare in SUA

Cu cel putin 4 terminale Galaxy Note 7 care au luat foc in SUA in decursul unei singure saptamani si inca unul ars in Taiwan, noul smartphone Samsung se indreapta spre disparitie. Aseara AT&T, al doilea operator de telefonie mobila din SUA, ca marime, a anuntat ca suspenda vanzarile smartphone-ului pana la clarificarea situatiei sale.

Dimineata am aflat ca Samsung a suspendat productia Galaxy Note 7, iar T-Mobile a suspendat vanzarile smartphone-ului in SUA dupa cei de la AT&T. Acum aflam si ca Verizon a luat aceeasi decizie, deci Galaxy Note 7 nu mai poate fi cumparat in momentul de fata din SUA de la cei 3 mari operatori de telefonie mobila, parteneri Samsung.

Cei de la Verizon au citat aceleasi motive pentru suspendare, adica pericolul pe care il are Galaxy Note 7 pentru clientii care il cumpara, sau il inlocuiesc. Decizia este una cat se poate de normala in aceste conditii deoarece Galaxy Note 7 nu este sigur pentru nimeni in momentul de fata, iar clientii trebuie sa se gandeasca la sanatatea lor.

Daca pana si Samsung a oprit productia Galaxy Note 7, este clar ca vorbim despre un smartphone care are grave probleme si trebuie sa aveti grija. Recomandarea mea este sa returnati terminalul la magazinul de la care l-ati cumparat si sa alegeti alt model de smartphone, fie de la Samsung sau de la alt producator.

“Samsung is working with the Consumer Product Safety Commission to investigate the safety of replacement Samsung Galaxy Note7 smartphones. While the investigation is underway, Verizon is suspending the exchange of replacement Note7 smartphones. Any Verizon customer concerned about the safety of their replacement Note7 smartphone may take it back to the original point of purchase to exchange it for another smartphone. Verizon online customers may also exchange their replacement Note7 smartphones at Verizon stores.”

galaxy-note-7-vanzare-verizon

13 COMENTARII

  1. Eu zic să nu sărim ca să dăm cu parul, pentru că, chestia asta se putea întâmpla oricarei companii. E totuși bine că au stopat totuși producția, urmând a se focaliza pe următorul telefon, pe care, sunt sigur că se vor focusa mai mult și vor fi mai rezervați să nu-l mai comercializeze in grabă.

  2. Așa se întâmpla cand arunci repede pe piața produse fără teste fără opinia consumatorilor si a dezvoltatorilor de soft. Apple a început de pe acum dezvoltarea noului iPhone cu tot înseamnă si chiar si așa apar probleme la final. Sa lansezi un produs de top care ulterior sa explodeze asta e maxim de inconstienta ….

  3. Oricum oamenii vor fi mult mai rezervati in a achiziționa din prima un nou flagship Samsung,o sa se gândească “dar oare asta e sigur,nu face bum”? Daca te-ai ars odată sufli si in iaurt.