iOS 10.1 beta 3 a fost lansat

iOS 10.1 beta 3 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch.

iOS 10.1 beta 3 a fost lansat cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Vorbim despre cea de-a treia versiune beta a iOS 10.1 lansata la doar o saptamana dupa ce versiunea beta 2 a fost pusa la dispozitia dezvoltatorilor si mai apoi a utilizatorilor din lumea intreaga.

Compania Apple grabeste dezvoltarea iOS 10.1 beta 3 pentru a le putea oferi utilizatorilor cat mai repede noutatile care sunt pregatite pentru ei. In momentul de fata doar dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS se pot bucura de iOS 10.1 beta 3, iar ei pot instala build-ul prin sistemul Actualizare Software, Software Update,  al sistemului de operare.

Ca de obicei, compania Apple nu spune care sunt noutatile iOS 10.1 beta 3, insa probabil vorbim despre bug fix-uri raportate de catre utilizatorii globali. Separat de acestea, nu par sa fi fost implementate functii noi si e putin probabil ca vreo schimbare majora sa fie descoperita in iOS 10.1 beta 3 dupa instalarea in terminale.

UPDATE: tvOS 10.0.1 a fost deasemenea lansat.

ios-10-1-beta-3