iPhone 7 jet black – se sterge vopseaua de pe carcasa ?

Vopseaua de pe iPhone 7 jet black se sterge daca se aplica o folie, marcajele de identificare ramanand partial pe folia dezlipita.

O presupusa noua problema a iPhone 7 jet black este prezentata in clipul video de mai jos, un american afirmand ca aplicarea unei folii ar putea avea drept efect stergerea marcajelor de identificare de pe carcasa. Mai exact, el spune ca dupa ce a aplicat si a dat jos o folie de protectie de pe carcasa iPhone 7, a observat ca o parte din vopseaua folosita pentru marcajele de identificare a ramas pe folie.

In clipul video de mai jos veti vedea ca pe folie au ramas marcajele de identificare ale iPhone, adica denumirea si indicatorii privind modelul certificarile federale, etc. Americanul sustine ca a folosit o folie care se aplica utilizand lichid, iar rezultatul final este destul de greu de crezut, avand in vedere ca deocamdata nimeni nu s-a mai plans de asta.

Clipul video de mai jos este precedat de un alt clip in care explica metoda de a dezlipi o folie de pe carcasa iPhone 7 jet black, iar acolo este deasemenea vizibila problema. Practic acea vopsea folosita de catre Apple pentru a aplica marcajele cu denumirea iPhone pe carcasa iPhone 7 jet black se sterge mult mai usor decat ar trebui.

Problema nu exista si la alte modele de terminale iPhone in momentul de fata, astfel ca doar terminalele jet black ar fi afectate de catre ea. Fara sa vad si alte dovezi, imi vine in continuare greu sa cred ca totul nu este ceva regizat, insa daca vorbim despre o problema reala, atunci ea este una foarte penibila pentru iPhone 7 jet black si Apple.