Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 jet black – se sterge vopseaua de pe carcasa ?

iPhone 7 jet black – se sterge vopseaua de pe carcasa ?

Vopseaua de pe iPhone 7 jet black se sterge daca se aplica o folie, marcajele de identificare ramanand partial pe folia dezlipita.

O presupusa noua problema a iPhone 7 jet black este prezentata in clipul video de mai jos, un american afirmand ca aplicarea unei folii ar putea avea drept efect stergerea marcajelor de identificare de pe carcasa. Mai exact, el spune ca dupa ce a aplicat si a dat jos o folie de protectie de pe carcasa iPhone 7, a observat ca o parte din vopseaua folosita pentru marcajele de identificare a ramas pe folie.

In clipul video de mai jos veti vedea ca pe folie au ramas marcajele de identificare ale iPhone, adica denumirea si indicatorii privind modelul certificarile federale, etc. Americanul sustine ca a folosit o folie care se aplica utilizand lichid, iar rezultatul final este destul de greu de crezut, avand in vedere ca deocamdata nimeni nu s-a mai plans de asta.

Clipul video de mai jos este precedat de un alt clip in care explica metoda de a dezlipi o folie de pe carcasa iPhone 7 jet black, iar acolo este deasemenea vizibila problema. Practic acea vopsea folosita de catre Apple pentru a aplica marcajele cu denumirea iPhone pe carcasa iPhone 7 jet black se sterge mult mai usor decat ar trebui.

Problema nu exista si la alte modele de terminale iPhone in momentul de fata, astfel ca doar terminalele jet black ar fi afectate de catre ea. Fara sa vad si alte dovezi, imi vine in continuare greu sa cred ca totul nu este ceva regizat, insa daca vorbim despre o problema reala, atunci ea este una foarte penibila pentru iPhone 7 jet black si Apple.

 • Mihai

  Se sterge doar vopseaua de pe marcaje, nu de pe carcasa, fapt ce nu strica totusi acel negru lucios al vopselei carcasei. Insa, buba. A cata?!

 • Deiu

  Asta e o prostie. Dacă chiar se ștergea arată si spatele la telefon nu doar folia.

 • E aratat si spatele in video.

 • Mihai

  Corect, acopera alte date sensibile.

 • Liviu

  am un coleg . cam de o saptamana are iphone 7 negru mat .deja are plin de mici punctulete pe spate cum e putin sarita vopseaua

 • ChiurcaPowa

  Credeti ca la iph7 negru mat se ia vopseaua ca la iph5 negru? Soer ca nu e asa, adica multi au zis ca asa este..

 • ali

  Și eu am de o săptămâna 7 plus mat și vreau sa zic ca nu folosesc husa sau altceva și nu am nici cea mai mică urma de folosite, bine acum este drept și cum te comporți cu el ce faci cu el și in ce mediu lucrezi, m-a gândesc ca dacă îl bag in buzunar unde am și cheile o sa îl umplu de punctulețe sau zgârieturi. Trateaza-ti telefonul cu respect ( pana apare un model mai nou ) LOL hehehheh

 • Cosmin Alexandru Mociornita

  Treaba asta se poate transforma intr-o problema mult mai serioasa decat cea de ordin estetic daca folia este aplicata/indepartata de mai multe ori, ajungand in pragul in care SN-ul nu mai este lizibil, daca nu ma insel, fiind element de identificare obligatoriu pentru garantie. Parca-i vad pe cei de la iStyle… pai Apple recomanda husa, nu folie…probabil stiu mai bine din ce cauza :))))

 • Gabriel

  Si pana acum cand SN-ul nu era vizibil pe spate? Cum se proceda?
  Iti zic eu: mergi in setari-> configurari-> info; si il gasesti acolo.
  Deschizi van-ul de la SIM si il vezi inscris si acolo, in cazul in care telefonul nu ti se mai aprinde.