Cum arata cel mai mic si util tracker Bluetooth

Tile Mate este cel mai mic traker ce poate fi atasat la orice obiect, asigurandu-va ca nu veti mai pierde niciodata telefonul,portofelul, etc.

Trackerele Bluetooth sunt prin jurul nostru de ceva timp, dar ele nu au devenit exact la fel de comune cum se spera. Fie pentru ca oamenii au prea multa incredere in creierele, memoria si grija lor pentru lucruri, ceea ce se dovedeste a fi o greseala uneori, sau pentru ca aceste dispozitive de urmarire nu sunt la fel de usor de utilizat. Tile Mate este unul dintre numele de lider pe aceasta piata de nisa si inca incearca sa remedieze unele “neincrederi”.

Profilul super subtire il face potrivit pentru portofel, notebook-uri, chiar si telecomenzi si multe alte obiecte subtiri.

In afara de faptul ca este incredibil de mic, functioneaza perfect cu aplicatia integrata, astfel ca, se pot selecta una din cele patru tonuri de apel pentru tracker sau smartphone. Ultima locatie cunoscuta Tile poate fi identificata pe o harta si, in cazul in care este in afara intervalului, cautarea poate fi externalizata direct catre cimpania producatoare, ajutandu-va astfel sa va gasiti obiectul pierdut mult mai repede.