DHL refuza sa transporte Galaxy Note 7

DHL, una dintre cele mai mari companii de transport de pe planeta, refuza sa transporte Galaxy Note 7 intre clientii care au unitatile si depozitele companiei Samsung. Irlanda este tara in care s-a aflat ca DHL refuza sa transporte smartphone-urile celor de la Samsung, iar asta in ciuda faptului ca ele sunt trimise un cutii speciale care reduc efectele unui incendiu.

Samsung a inceput sa le expedieze clientilor cutii in care sa isi puna terminalele astfel incat in cazul in care ele iau foc, sa nu afecteze ceea ce se afla in jurul lor. In ciuda acestor masuri de securitate DHL refuza sa transporte Galxy Note 7, asa cum refuza sa faca acelasi lucru si Posta din Marea Britanie, sau chiar din Irlanda, mai nou.

Situatia este una fara precedent pentru un smartphone, insa in conditiile in care unitatile risca sa explodeze in timpul transportului, masurile de securitate sunt usor de inteles. DHL nu isi poate asuma riscul ca o masina cu alte colete sa explodeze dintr-un motiv sau altul, asa ca pur si simplu refuza sa transporte terminalele coreenilor din motive de siguranta.

Clientii care au cumparat Galaxy Note 7 online si locuiesc intr-o zona in care nu se afla un partener al Samsung, vor trebui sa duca singuri terminalul la un astfel de magazin. In aeasta idee, foarte multe persoane ar putea fi obligate sa parcurga distante mari pentru a returna terminalele si exista sanse mari ca UPS sa ia exact aceeasi decizie in curand.

“We have checked with DHL and they have advised that they will not handle faulty items, including the Note7.”

galaxy-note-7-ars

9 COMENTARII

  1. Si pana sa se afle de aceasta problema cum au livrat aceste terminale “bomba” ? Plus ca telefonul din cutie este închis , deci sunt șansele sa se întâmple ceva sunt aproape de zero…

  2. Sa umble arogantul ala cu fraza “si are mufa jack” de la prezentare din casa in casa si sa colecteze cu camionul toate Note 7-le pe care firmele de curierat refuza sa le transporte si pe care sa scrie cu litere de-o șchioapa “Note 7 cu mufa jack,Biohazard”!

  3. Sa ii dea in judecata sa pe plateasca samsung deplasarile si costurile si eventualele neplaceri cauzate de frecusul cu schimbatul si acum cu returnatul