Galaxy S8 concept prezinta viitoarele functii

Galaxy S8 va fi un smartphone extrem de important deoarece va veni dupa un esec rasunator numit Galaxy Note 7, compania Samsung urmand a pregati un terminal cu adevarat spectaculos. Pana acum au aparut o serie de zvonuri care sugereaza unele dintre schimbarile ce ar trebui sa fie implementate, iar in clipul video de mai jos vedem unele dintre ele.

Acest concept pentru Galaxy S8 ne arata un terminal al carui ecran acopera intregul panou frontal, insa arata foarte ciudat si e putin probabil ca Samsung sa-l faca identic. Samsung va dori probabil sa lase o margine usoara pentru a oferi o limita intre carcasa si ecran, dar ecranul va ocupa mai mult spatiu din panoul frontal, fata de Galaxy S7 Edge.

Separat, vedem mai jos si cum ar putea implementa Samsung in Galaxy S8 o camera duala si un nou flash LED, aceste schimbari urmand a oferi posibilitatea de a inregistra poze de calitate mult mai buna. Desi nimeni nu stie sigur cum va arata Galaxy S8, acest concept ne-ar putea oferi in premiera un preview care s-ar putea adeveri intr-o buna masura.