Prima Pagina Samsung Galaxy S8 nu va avea buton Home fizic

Galaxy S8 nu va avea buton Home fizic

Samsung Galaxy S8 nu va avea buton fizic, precum iPhone 8, compania Samsung urmand a schimba si alte elemente de design.

Galaxy S8 nu va avea buton Home fizic conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, coreenii de la Samsung preferand sa renunte complet la aceasta componenta Diversi producatori de terminale Android au eliminat butoanele Home fizice din terminale de ceva vreme, iar acum Samsung le urmeaza decizia, probabil cu mare succes.

V-am spus astazi ca iPhone 8 va beneficia de o schimbare similara, iar cei de la Samsung nu se vor sfii sa faca Galaxy S8 mai frumos fara un buton Home fizic in panoul frontal. Aceasta schimbare i-ar putea permite deasemenea companiei Samsung sa extinda lungimea ecranului pe intregul panou frontal al Galaxy S8, facandu-l mai util.

Eliminand butonul Home fizic al Galaxy S8, impreuna cu portul audio, cei de la Samsung vor putea implementa un cititor de amprente sub ecran, dar poate si o copie a Taptic Engine. Aceste doua informatii nu au fost confirmate de catre vreun zvon pana acum, dar sunt destul de logice avand in vedere schimbarile pe care vrea sa le faca Samsung.

Galaxy S8 nu va avea buton Home fizic

Separat de lipsa butonului fizic al Galaxy S8, compania Samsung intentioneaza deasemenea sa foloseasca si doua nou chip-uri in terminalul ce va fi lansat in martie. Vorbim despre un chip Qualcomm Snapdragon 830 si despre unul Exynos 8895, primul urmand a avea procesoare quad-core tactate la 3 GHz, al doilea urmand a avea procesoare octa-core.

Aceasta strategie a fost aplicata de catre Samsung si in trecut cu seriile de smartphone-uri oferite pe piata, iar cu Galaxy S8 lucrurile vor sta cu siguranta la fel. Pana acum Samsung a reusit sa ofere performante bune in acest sistem si nu exista motive sa credem ca incepand de anul viitor lucrurile se vor schimba pe partea hardware.

Separat de aceste schimbari, Galaxy S8 va avea camera duala, iar cei de la Samsung intentioneaza deasemenea sa foloseasca si materiale de calitate mai buna pentru carcasa. Galaxy S8 trebuie sa faca uitat esecul numit Galaxy Note 7, acest smartphone fiind cel mai mare cosmar al Samsung din intreaga sa istorie ca producator de telefoane mobile.

galaxy-s8-buton-home

 • Svdaa

  Bine spus, trebuie sa dea tot ce au mai bun sa spele o asa rușine.

 • Sorin

  Eu am zis ca nu va mai avea baterie :)))

 • Mihai

  Cum arata ala in poza, de departe frumos!

 • Srb Srb

  mda ce pot face si ei decat sa preia tactica apple si sa bage specificatii…dar oare pt multi cat va mai merge aceasta strategie

 • Barba Albastra

  Cumva trebuie sa repare greșeală cu Note. Partea buna din toată povestea vor fi foarte atenți de acum încolo când vor lansa noi telefoane. Nu vor m-ai avea probleme cu bateria la telefoanele ever.

 • Florin

  Taptic engine…adica haptic engine?…adica short vibration module ce are orice ragalie android de la allview in sus? E bun. Faza cu home button capacitiv sau bagat seamless sub sticla e cea mai buna idee. Sunt singurele care au sansa de moarte prematura (alaturi de power button).