Instagram activeaza noile notificari pentru iOS 10

Instagram, cea mai mare retea de photo sharing de pe planeta, a activat in cursul zilelor trecute un nou tip de notificari pentru utilizatorii aplicatiei sale. Mai exact, puteti vedea in imaginea animata de mai jos ca vorbim despre notificari special oferite impreuna cu iOS 10, ele fiind numite rich notifications de catre cei de la Apple.

In baza acestei schimbari, utilizatorii vor veadea acum in notificare poza la care exista o interactiune si vor putea vedea un preview al respectivei postari. In cazul in care o persoana pe care o urmariti a publicat o poza noua, veti putea vedea acea poza in fereastra de preview, totul fara a mai deschide aplicatia Instagram in terminale.

Separat, aplicatia Instagram are acum un nou mod de a afisa like-urile, astfel ca dupa 4 like-uri date unei postari, Instagram va afisa numarul impreuna cu numele de cont ale unora dintre persoanele care au dat like. Schimbarea are menirea de a ne arata ce persoane interactioneaza cu o postare de-a noastra, totul direct prin notificari.

Aceste schimbari sunt disponibile in cea mai recenta versiune a aplicatiei Instagram, lansata zilele trecute.

 

instagram-notificari-bogate