Prima Pagina watchOS watchOS 3.1 beta 3 a fost lansat

watchOS 3.1 beta 3 a fost lansat

watchOS 3.1 beta 3 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, el putand fi instalat pe Apple Watch. Vorbim despre o actualizare care poate fi instalata prin intermediul aplicatiei Watch, pe care compania Apple o ofera in sistemul de operare iOS 10 pe terminalele iPhone.

In momentul de fata Apple are trei modele ale Apple Watch pe care poate fi instalata aceasta actualizare, ele fiind Apple Watch, Apple Watch Seria 1 si Apple Watch Seria 2. watchOS 3.1 beta 3 aduce doar rezolvari ale problemelor de functionare raportate de catre utilizatori, imbunatatiri ale performantelor generale si nimic mai mult.

watchos-3-1-beta-3

 • askforme

  Salutare, ma poate lanuri și pe mine cineva referitor la cele 3 modele de Apple Watch ? Watch, Watch 1 și Watch 2. Mulțumesc ! (Nu este o ironie întrebarea mea doar ca nu stăinătate ca ar exista 3 modele. )

 • askforme

  *stiam in loc de stainate

 • Cristi

  Așadar daca vrei sa achiziționezi unul ai de ales intre 1 si 2, 1 fiind exact la fel ca originalul doar ca împărtășeste noul procesor dual core din 2.

 • askforme

  Mulțumesc pentru răspuns dar eu întrebam altceva. Mai sus in textul scris de Zaone apare expresia : “In momentul de fata Apple are trei modele ale Apple Watch pe care poate fi instalata aceasta actualizare, ele fiind Apple Watch, Apple Watch Seria 1 si Apple Watch Seria 2.”

 • Se7en15

  Intra pe apple.com dai watch si buy. Dupa selectezi oricare din ceasuri, dimensiunea. Pe urma iti apare ce serie vrei, sub seria 2 este un link scris cu albastru in care iti spune diferentele intre cele doua serii. Cum zicea cristi, primul model nu mai e disponibil.

 • askforme

  Mulțumesc la toți de răspunsuri. Salutare !