watchOS 3.1 beta 3 a fost lansat

watchOS 3.1 beta 3 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, el putand fi instalat pe Apple Watch. Vorbim despre o actualizare care poate fi instalata prin intermediul aplicatiei Watch, pe care compania Apple o ofera in sistemul de operare iOS 10 pe terminalele iPhone.

In momentul de fata Apple are trei modele ale Apple Watch pe care poate fi instalata aceasta actualizare, ele fiind Apple Watch, Apple Watch Seria 1 si Apple Watch Seria 2. watchOS 3.1 beta 3 aduce doar rezolvari ale problemelor de functionare raportate de catre utilizatori, imbunatatiri ale performantelor generale si nimic mai mult.

watchos-3-1-beta-3

Articolul precedentUnitatile Galaxy Note 7 defecte vor fi distruse
Articolul următorInstagram activeaza noile notificari pentru iOS 10
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.