Unitatile Galaxy Note 7 defecte vor fi distruse

Toate unitatile Galaxy Note 7 defecte colectate de catre compania Samsung vor fi distruse, conform companiei coreene, informatia fiind oferita unei publicatii din SUA. Compania Samsung a anuntat ca nu are planuri de a reconditiona sau de a repara vreo unitate a Galaxy Note 7, ea avand pregatit un proces de a le distruge in siguranta.

Vorbim aici cel mai probabil despre dezasamblarea fiecarei unitati, aruncarea bateriilor si refolosirea unor componente care nu au probleme si pot fi utilizate in alte terminale. Multe componente din Galaxy Note 7 sunt similare cu cele folosite in Galaxy S7 sau S7 Edge, astfel ca Samsung se poate folosi de ele pentru a fabrica acea gama de smartphone-uri.

Cei de la Samsung evita sa ofere detalii cu privire la acest proces, iar asta pe buna dreptate, insa cu siguranta nu vorbim despre altceva decat dezasamblarea lor. In ciuda problemelor raportate pana acum, nu cred ca Samsung va distruge in totalitate telefoanele, indiferent de ceea ce va declara prin presa internationala.

Pe de alta parte, nimeni nu se asteapta ca Samsung sa distruga efectiv terminalele Galaxy Note 7 cu probleme, insa aici vorbim doar despre cele care vor fi colectate. Samsung le cere clientilor sa-si returneze terminalele, insa cei care nu o fac, le tin pe propria raspundere si vor fi multe persoane care vor dori sa faca asta, in ciuda pericolului.

“We have a process in place to safely dispose of the phones. Smartphones are not really recycled.”

galaxy-note-7-distrugere

13 COMENTARII

  1. Sincer m am saturat de atatea articole despre note 7. Deja exagerezi cu ele. Gata, sunt de nimic, au gresit, au vrut sa ne omoare…..apple e cel mai bun… desi si de a lor au luat foc….bla bla….e suficient. Nu crezi?? Sau urmeaza sa ne spui cum le au dus inapoi in ceva submarine, le au desfacut bucatica cu bucatica… o sa iei urma componentelor ce o sa fie folosite in alte telefoane samsung si de aici iar incepe o telenovela cu nesiguranta

  2. Rahat. E pedeapsa lor pentru produsul mizerabil pe care l-au pus in vanzare. Sa o suporte acum. Si daca scoate maine samsung un super telefon extrem de sigur, putini il vor mai privi cu ochi buni si nu vor ezita sa il cumpere

  3. Ba da ce le a spart dintii la samsonisti …. ce agitati sunt :))) Mi-e mila de ei , naspa sa fii samsonist in zilele de azi …

  4. Nici cel obosit chinez producator de smartphone surogat cu android nu a reusit performanta sa isi bubuie milioane de telefoane …. :)))) performanta realizata in premiera de samsung :))))) Zici samsung si se subintelege … tragi apa !!!

  5. Iti dai seama cum merge samsonistul cu metroul … daca ii suna telefonul …. il linseaza aia . :))) Il arunca pe geam cu tot cu pocnitoarea samsunga :)))))

  6. daca vinde un singur telefon NOU cu piese refolosite din Note 7 in US,samsung o pune de o salata daca se afla 😹😹😹