Apple imbunatateste Siri constant, iata pe ce se concentreaza

Apple sustine ca imbunatateste constant Siri, insa doar pentru anumite tipuri de interactiuni facute in numar foarte mare zilnic.

Compania Apple imbunatateste constant asistentul personal Siri si rezolva in mod continuu problemele pe care el le are, sau cel putin asta ne spun reprezentantii sai. Ieri un celebru jurnalist a criticat Siri pentru problemele pe care le are, iar Apple a reactionat rapid si in doar cateva ore a rezolvat acele probleme, direct din serverele sale.

Mai mult decat atat, a afirmat ca ea imbunatateste constant Siri si incerca sa rezolve, in principal, problemele care au legatura cu task-urile zilnice ale utilizatorilor. Mai exact, Apple se concentreaza pe intrebarile si comenzile simple ale utilizatorilor, nu pe intrebarile complexe, care reprezinta doar o extrem de mica fractie din interactiunile zilnice totale.

Conform celor de la Apple, zilnic milioane de oameni ii cer asistentului Siri sa faca apeluri telefonice, sa trimita mesaje sau sa gaseasca diverse locatii. Comenzile sau intrebarile de acest gen reprezinta vasta majoritate a interactiunilor cu asistentul personal Siri, iar Apple se concentreaza in principal pe a oferi o experienta excelenta pentru ele.

Apple imbunatateste Siri constant, iata pe ce se concentreaza

Siri are foarte multe lipsuri in comparatie cu Google Now, de exemplu, iar Apple este constienta de acest lucru, insa nu se grabeste sa ofere ceea ce nu poate garanta. Apple se concentreaza pe ceea ce stie ca poate face foarte bine si pe ceea ce stie ca genereaza cele mai multe interactiuni zilnic pentru utilizatori.

“Apple stressed to me that it’s constantly improving Siri, and also stressed that it focuses its Siri efforts on the kinds of tasks that it says millions of people ask every day: placing phone calls, sending texts, and finding places. It puts much less emphasis on what it calls “long tail” questions, like the ones I’ve cited above, which in some cases, Apple says, number in only the hundreds each day.”

Desi Apple imbunatateste constant Siri, exista totusi o problema foarte mare si in ceea ce priveste suportul pentru noi limbi. Din pacate Siri nu recunoaste la fel de multe limbi precum Google Now, sau alti asistenti personali, iar asta il face inferior din foarte multe puncte de vedere.

apple-siri-probleme

 

1 COMENTARIU