Prima Pagina Google Google Pixel vs iPhone 7 Plus – comparatia camerelor

Google Pixel vs iPhone 7 Plus – comparatia camerelor

Aseara am vazut o comparatie intre Google Pixel si iPhone 7 in ceea ce priveste calitatea pozelor inregistrate folosindu-le camere, insa astazi vedem o comparatie si cu iPhone 7 Plus. Exact precum in cazul comparatiei de aseara, diferentele dintre pozele facute cu cele doua camere nu sunt colosale, iar fiecare smartphone castiga in diferite circumstante.

Teoretic, diferenta intre performantele camerelor iPhone 7, iPhone 7 Plus si Google Pixel ar trebui sa fie mare, insa acest lucru nu este usor de vazut in pozele facute pana acum. Expertii au laudat fara rezerve camera Google Pixel, insa aceste imagini demonstreaza ca ea nu este perfecta si ca nu inregistreaza pozele exceptionale prezentate de Google.

Voi ce parere aveti despre camera Google Pixel ?

Thanks to V.P

 • Razvan

  Tot iPhone este mai bun.

 • Cristi

  Glumești? Nu vezi bine sau ce?
  Se vede de la o poștă ca pozele din dreapta sunt superbe, mult mai luminate, cu mult mai multe detalii, este evident!

 • c026radco

  Foarte tare asta!

 • Srb Srb

  Multumesc frumos. Esti un om foarte civilizat

 • Cristi

  What? De unde le scoți? 😂
  Ești in stare sa spui orice năzbătii pentru a îți susține in continuare starea de negare in care te afli. Daca tu nu sesizezi ca pozele din dreapta sunt mai bune asta spune multe lucruri, ori ești ignorant si nici nu dai atenție având o idee preconecpută, ori nu ești capabil sa faci diferența. Ințeleg ca ești fan Apple, dar trebuie sa fim obiectivi sa spunem lucrurilor pe nume! Atunci cand iPhone primește scor mare la ceva ești acolo Bravo! Super! Da,da; iar cand alții primesc scor superior ești reticent si primul in a desființa acele afirmații fara niciun argument solid.

 • Barba Albastra

  Super pe Pixel. Nici I7 nu sta rău.

 • Kekulus

  E putin troll Srb am observat asta :)). O face sa se distreze probabil. Trebuie sa terminam cu fanatismul asta… Asa Apple se poate culca pe o ureche (asta daca nu a facut-o deja). Tot noi impulsionam brandul pentru a scoate produse de calitate.

 • terrymada

  Observ aceeasi suprasaturatie a culorilor in cazul pixel fara sa o depaseasca pe cea a samsung. De asemenea in unele situatii se poate observa amestecarea detaliilor care pacaleste ochiul uman crezand ca e perfectiune. Cel mai usor m-as putea pronunta facand eu pozele personal ca sa pot compara realitatea cu pixel sau iphone7

 • Mircea Radulescu

  Dacă pozele sunt pe bune înseamnă că Pixel e mai bun, dynamic range mai bun, mai wide obiectivul, contrastul mai bun, etc. Văzut de pe un MacBook Air.