Apple prezinta Apple Music pentru iOS 10

Intr-o noua reclama publicata in cursul noptii trecute, compania Apple promoveaza noua versiune a aplicatiei Muzica, Music, disponibila in iOS 10 pe iPhone, iPad si iPod Touch. Aceasta are o integrare mult mai buna pentru platforma Apple Music si ofera o experienta mult mai buna de a folosi serviciul de streaming audio al celor din Cuperitno in intreaga lume.

Apple sustine ca Apple Music are peste 40 de milioane de melodii disponibile pentru utilizatori si promoveaza miile de liste de redare alese de catre editorii sai. Mai mult decat atat, Apple promoveaza inclusiv exclusivitatile audio/video pe care le ofera, dar si postul de radio Beats 1, care este disponibil gratuit pentru toti utilizatorii.

Puteti vedea noua reclama pentru Apple Music mai jos, iar daca doriti sa folositi serviciul din Romania, atunci va trebui sa platiti un abonament lunar de 4.99 euro.

“Listen anywhere—even offline. Over 40 million songs. Thousands of handpicked playlists. Exclusive music and video premieres. Shows from the best artists and DJs on Beats 1, radio live or on demand, and more. New members get three months free.”