Prima Pagina Orange Probleme cu apelurile 4G la Orange

Probleme cu apelurile 4G la Orange

In articolul de zilele trecute in care va vorbeam despre extinderea acoperirii 4G la Orange, unii dintre voi ati raportat faptul ca exista probleme cu apelurile 4G. Cei de la Orange au lansat functia apel 4G in primavara acestui an pentru smartphone-urile compatibile si desigur ca toate terminalele iPhone lansate in ultimii 2 ani se pot bucura de functie.

Folosesc functia apel 4G pe Orange inca din momentul in care a fost lansata oficial si pana in momentul de fata nu pot spune ca am intampinat probleme deosebite cu ea. Apelurile se initiaza mult mai repede decat in cazul 3G, calitatea convorbirii pare sa fie mai buna, insa totul depinde de puterea semnalului din zona voastra si de telefonul interlocutorului.

In cele cateva luni de utilizare ale functiei apel 4G nu pot decat sa ma declar pe deplin multumit de ea, fara sa fiu afectat de catre problemele descrise de catre voi. Voi v-ati plans de faptul ca apelurile 4G se intrerup in timpul convorbirilor, ca nu auziti persoanele cand incepe convorbirea, sau ca sunetul audio se intrerupe in timpul convorbirii.

Probleme cu apelurile 4G la Orange

Probleme de acest gen exista indiferent ce fel de conexiune GSM aveti in timpul initierii unui apel telefonic de pe un telefon mobil, deci frecventa cu care se intampla ele este de fapt marea problema. AM avut probleme de acest gen si pe 3G si pe 4G, insa frecventa pe 4G nu este nici pe departe la fel de mare precum cea din cazul 3G-ului.

Mai mult decat atat, am vazut putine persoane care sa se planga din cauza faptului ca nu pot face apeluri 4G cu o experienta buna, deci teoretic majoritatea oamenilor sunt multumiti. Totusi, pentru ca exista unele persoane nemultumite, sunt curios care este experienta voastra cu apelurile 4G ale Orange in ultimele luni.

Daca veti probleme, v-as ruga sa mentionati si zona in care locuiti.

probleme-apel-4g-orange

 • Claudiuip7

  Functia asta iti omoara bateria la telefon eu am patit asta la 6s si nu stiam care e problema si cand am selectat doar date 4g gata bateria o zi jumate

 • Lucian Palievici

  Ieri am observat ca la apeluri (din nou) comuta pe 3G, desi am activat Voce si date la 4G. Se pare ca nu mai merge apel 4G in Suceava.

 • obiectiv sau nu

  Am avut aceeasi problema si nu sunt singurul dar de 3 saptamani merge ok. La fiecare apel initiat sau primit vorbeam cateva secunde apoi se intrerupea brusc. Asta pe iphone. Pe telefonul sotiei care la vremea aceea era un s7 edge (nu note 7 :)) ) nu a fost problema asta.

 • Marius Muntean ✓ᵛᵉʳᶦᶠᶦᵉᵈ

  deja devin penibili. Nici in ziua de azi nu avem apel wifi pe iphone la orange…jalnici.

 • Skankhunt0

  Vreau să te S I N U C I Z I astăzi.
  Ești o T A R F A

 • gallaxya

  Brasov… sunt probleme!

 • De ce natura ?

 • MES

  Galati …sunt probleme!! Se întrerupe convorbirea foarte des,și se inițiază apeluri fără sa fi dat un telefon(zona 21)

 • gallaxya

  VoLTE nu functioneaza cum trebuie. Call failure foarte des for no reason 🙁

 • Sorin

  Intr-adevar, sunt penibili ca au apel wi-fi doar pentru cateva modele de samsung.

 • mlf

  Aceleași probleme la Sibiu

 • Soco

  Aceleași probleme și la Ploiești.. Apeluri eșuate…se întrerup și când sunt sunat am telefonul închis…

 • Doru

  La Tg.Mures foarte des, o sumedenie de erori. De mult nici nu mai folosesc , am lasat telefonul pe 3G.Semnalul 4G e dupa cum bate vantul.

 • Bogdan Mitrică

  la Craiova de foarte multe ori se intrerupe apelul sau nu se mai aude nimic si trebuie sa inchid si sa sun din nou!

  @zaone: ar fi bine daca ai pune aceste pareri ale oamenilor in atentia orange!

 • crys2979

  Trebuie dezactivat 4G voce,lasat doar date.Am crezut initial ca este telefonul defect.Ma dispera problema asta.Galati.CELE MAI MULTE PROBLEME AU APARUT DE CAND S-AU COMBINAT CU TELEKOM.