Ce imi place cel mai mult la functia apel 4G pe iPhone

Imi place apel 4G pe iPhone pentru ca apelurile telefonice se initiaza instant si experienta de a vorbi la telefon este mult imbunatatita.

Functia apel 4G pe iPhone a fost lansata in sfarsit in Romania acum o saptamana si jumatate de catre operatorul de telefonie mobila Orange, toti clientii care utilizeaza serviciile 4G beneficiind gratuit de aceasta tehnologie pe iPhone si unele terminale Samsung.

V-am spus acum o saptamana si care sunt beneficiile apel 4G pe iPhone, iar acum va spun ca pentru mine, initiera aproape instanta a apelurilor telefonice este unul dintre motivele pentru care nu as mai dori sa revin la ceea ce imi era oferit inainte.

Dupa activarea apel 4G, in unele situatii nici nu ajung cu telefonul la ureche inainte sa sune pentru prima oara, iar in unele cazuri cand il duc la ureche tresar auzind vocea interlocutorului care, daca are apel 4G activ si telefonul in mana, poate raspunde aproape instant.

Spre deosebire de functionalitatea anterioara care impunea un rollback pe 3G pentru a initia apelul si rollback pe 3G pentru a-l primi, acum totul se intampla aproape instant, atat de repede incat uneori interlocutorul vorbeste singur pentru ca tu n-ai ajuns cu telefonul la ureche.

Doar in baza acestei schimbari as recomanda oricui sa foloseasca apel 4G pe iPhone si orice alt smartphone care ofera aceasta functie in momentul de fata, rapiditatea efectuarii apelurilor telefonice fiind un mare, mare beneficiu de care oricine ar trebui sa se bucure.

Chiar daca deocamdata doar Orange are apel 4G pe iPhone, sunt sigur ca in curand Vodafone si Telekom vor oferi aceeasi functionalitate deoarece nu au cum sa se lase mai prejos si sa le ofere clientilor servicii inferioare pentru o perioada prea lunga de timp.

Pentru a activa functia apel 4G nu trebuie sa platiti vreun ban si utilizarea sa nu se taxeaza suplimentar, apelurile telefonice putand fi facute de catre voi prin 4G catre orice fel de telefon mobil, indiferent daca el este compatibil cu aceasta functie sau nu.

Voi ce experienta ati avut cu functia apel 4G ?

20 COMENTARII

  1. Zaone, ai niște titluri care fac si ziarul “Libertatea” sa păleze, sa fie invidios! Iti merge bine pe site? De forum ai uitat? Daca nu-ți mai pasa de el de ce nu-l închizi? Ai si de acolo ceva bănuți? De ce faci mișto de noi, moderatorii de acolo? De ce nu mai dai niciun semn de când s-a retras Protektor? Crezi ca e corect fata de noi cei ce am pus suflet sa ținem forumul la cote bune?

  2. Si ce facem cu bateria pretenas? Si cu mostenitorii? Stai toata ziua pe 4g ca sa ce? Ca o auzi pe coana leana la calitate hd cand iti vinde gogosi? :))) ati uitat de perioada cand scriati sms uri cu litera mare si mica pentru a va incadra in 160 de caractere…

  3. Nu am nimic cu nimeni, dar sa dai niste bani pe un telefon nu conteaza ca e android sau ios si sa incepi sa zici ca nu stau non stop cu aia ca mananca bateria, nu stau cu alalalt ca nu am net, nu activez locatia ca nu mai stiu ce, e de a dreptul ipocrit.
    Aruncati banii pe fereastra.
    De ce ati mai dat banii si sa nu va bucurati de tot ce ofera?
    Doar ca ds bine la selfiu ri pe insta si fb cand le faceti in oglinda?
    Doar sa l puneti cu curu n sus pe masa ca sa vada lumea ca aveti mar?
    Nu uitati ca si cheia de la mercedes vito e identica cu cea de la e classe (an 2009-2010).
    Sper ca nu am ofensat.
    Eu o am activa din prima zi functia apel 4g si intr adevar pot spune ca unde vad cea mai mare imbunatatire: pot sta le net si vorbi pe speaker in acelasi timp, primesc poza pe whts si vorbesc cu cel care o trimite.
    Dupa mine e un pas super misto facut de cei de la orange

  4. Ideea era sa nu ai 4g. Sau nu era vb de ce am scris eu? Unde lucrez eu semnalul 4g e cam slabut ,mai bine e in 3g pana plec spre oras

  5. Sunt situatii in care a folosi 2G este inca necesar, sunt oameni care vor mai multa autonomie si raman pe 2G la nevoie. Nu toata lumea vrea 4G in mod neaparat. Nu toti cei care au iPhone-uri 4G locuiesc in orase cu acoperire buna.

  6. Nu am nominalizat era doar o parere despre oamenii care inchid de tot datele mobile, dezactiveaza locatia, animatiile, etc ati prins ideea…
    Nu am zis o cu nici o rautate

  7. Eu îl folosesc le i6s Plus, si merge superb… Sunt foarte mulțumit. bateria tine mai mult ca si înainte cu acest nou update. DA! Ați citit bine, bateria tine mai mult, dece? Telefonul nu mai sta sa comuta tot timpul in apeluri de pe 4G pe 2G sau 3G…. suna direct de pe 4G si nu mai pierde energie…!

  8. Mama prietene zici ca esti de la teleshoping …. cu numai 300 ron primiti nu una ci doua tigai … da ati auzit bine …2 tigai ………. si acuma on topic era mai ok daca aceasta functie era pentru toate telefoanele 4g … nu doar vârful de gama apple si samsung ….. ma refer la galaxy j5 , etc

  9. Cum rămâne cu setarea manuala pe rețelele 2G, 3G sau 4G, e evident ca se schimba automat da la mine in apartament 4G e inexistent 3G am 2 buline dacă nu am acesta opțiune de a seta cum vreau eu rețeaua ce fac aștept pana se ibu atoateștiutorul semnalul 4G peste nu știu câți ani?
    Deci v-a fi disponibilă si acesta opțiune in viitor sa rămânem cu acesta neplăcere orange 24.1 Zaone sti ceva despre aceasta opțiune?