iOS 10 jailbreak – cand se lanseaza ?

Cand se lanseaza iOS 10 jailbreak ? Echipa de hackeri Pangu lucreaza intens la lansarea unei solutii de jailbreak pentru iOS 10, ea putand aparea anul acesta.

Daca sunteti curiosi sa aflati cand se lanseaza iOS 10 jailbreak, ei bine din pacate trebuie sa va spun ca este necesara mai multa rabdare in momentul de fata. Hackerii echipei Pangu au confirmat faptul ca au reusit sa faca iOS 10 jailbreak, insa din pacate din acel punct nu au mai oferit date cu privire la planurile lor pentru lansarea solutiei.

Conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, lansarea iOS 10 jailbreak nu este chiar atat de aproape precum si-ar dori foarte multa lume in momentul de fata. Desi Pangu a reusit sa exploateze iOS 10, din pacate exista numeroase probleme cu aplicatia Cydia in momentul de fata, iar jailbreak-ul nu este stabil si nici util pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch.

Pangu are probleme destul de mari in a crea o solutie de jailbreak stabila pentru iOS 10 si asta in ciuda faptului ca au deja exploit-uri pentru aceasta versiune a iOS. Fara o Cydia functionala, iOS 10 jailbreak nu ar fi util pentru oameni, vasta majoritate fiind dependenti de aceasta aplicatie pentru a instala tweak-uri, plugin-uri si alte aplicatii.

iOS 10 jailbreak – cand se lanseaza ?

Separat de problemele cu Cydia, se pare ca exista si probleme destul de mari in ceea ce priveste constanta actualizare a iOS 10 de catre compania Apple. Cei din Cupertino au lansat deja o actualizare oficiala, iOS 10.0.2, la scurt timp dupa lansarea iOS 10, iar iOS 10.1 este testat in versiune beta de mai bine de o luna in vederea lansarii oficiale.

Cei de la Pangu nu vor sa strice exploit-uri pentru iOS 10, care vor aduce jailbreak timp de doar cateva saptamani, asa ca asteapta momentul potrivit. Acesta ar putea veni in preajma Craciunului, cand Apple nu prea actualizeaza sistemul de operare iOS, iar utilizatorii de iDevice-uri s-ar putea bucura de jailbreak pentru o perioada indelungata.

Desigur ca deocamdata Pangu nu si-a dezvaluit planurile si vorbim doar despre presupuneri, asa ca ramane de vazut ce se va intampla.

ios-10-jailbreak-lansare

6 COMENTARII

  1. Am patit-o cu iOS 8.1 si 9.1 fara jailbreak. Data asta am ramas la iOS 9.3.3. Stabil si multe functionalitati in plus fata de versiunea standard. Androidul poate sa fie invidios deja. ?