iOS 10 jailbreak este demonstrat din nou

iOS 10 jailbreak a fost demonstrat de catre un hacker italian, insa inainte sa va bucurati prea tare, trebuie sa stiti ca el nu va fi lansat.

In aceasta seara vedem din nou un iOS 10 jailbreak facut de catre hackerul italian qwertyoruiop, el aratandu-ne ca iOS 10 beta 8 poate fi exploatat cu ceea ce numeste el drept yaluX. In clipul video de mai jos aveti intreaga demonstratie, jailbreak-ul in sine fiind similar cu cel oferit de catre hackerii de la Pangu cu propria aplicatie.

qwertyoruiop a demonstrat in repetate randuri diverse solutii de jailbreak pentru variate versiuni ale iOS, insa din pacate nu a lansat vreuna, politica sa fiind doar de a arata. In aceasta situatie lucrurile nu sunt diferite, iar acest iOS 10 jailbreak va ramane doar cu clipul video de mai jos, deci yaluX nu va fi lansat publicului prea curand.

Desi acest italian nu a demonstrat vreodata o solutie de jailbreak si cel mai probabil nici nu o va face, clipurile video prezentate de catre el au motivat alti hackeri sa lanseze software de acest gen. Puteti fi 100% siguri ca o solutie de iOS 10 jailbreak va fi lansata de catre o echipa de hackeri, cel mai probabil chinezi, chiar in cursul acestui an.

Cand se va intampla acest lucru nu stim, din pacate, insa stim ca vom avea iOS 10 jailbreak, poate chiar si doua versiuni ale unui asemenea software, dar trebuie rabdare. Nu cred ca pana prin decembrie vom vedea o solutie de jailbreak pentru iOS 10 deoarece Apple va actualiza des sistemul sau de operare, asa ca vom avea destul de asteptat.