iPhone 7 explodeaza in fata unui barbat

Un chinez sustine ca al sau iPhone 7 i-a explodat chiar spre fata in timp ce inregistra un clip video, totul fara ca bateria sa fie afectata.

Un iPhone 7 roz auriu al companiei Apple ar fi explodat chiar spre fata unui barbat care inregistra un clip video, incidentul fiind unul extrem de neobisnuit. Vorbim despre o aparenta explozie a ecranului iPhone 7, acesta dezintegrandu-se si trimitand bucati de sticla spre obrazul barbatului, dar si spre una dintre mainile cu care tinea terminalul.

In imaginile de mai jos puteti vedea cum arata fata tumefiata a barbatului, dar si terminalul care in mod ciudat nu are bateria umflata, asa cum ar fi normal. Practic, barbatul din China sustine ca ecranul ar fi explodat in fata sa, producandu-i acele rani, insa acest lucru nu s-a mai intamplat pana acum la vreun smartphone.

In mod normal, bateria se umfla, modifica structura carcase si elimina fum, apoi ia foc, insa nu aceasta a fost situatia in cazul barbatului chinez. El vine cu o poveste complet diferita care nu se inscrie in incidentele normale intalnite pana acum cu alte terminale iPhone, sau chiar cu terminalele din seria Galaxy Note 7, care au tot explodat.

Presupusul client al companiei Apple nu spune de unde a cumparat dispozitivul, insa spune ca a incercat sa ia legatura cu Apple China pentru a raporta cazul. Cei din China i-au recomandat sa ia legatura cu sediul din Cupertino pentru ca problema sa fie investigata, insa ramane de vazut daca Apple ii va da crezare.

Ca sa fiu complet sincer, nu prea vad cum ar fi putut exploda ecranul fara ca bateria sa se umfle, asa ca, umila mea parere este ca acest caz n-are legatura cu vreun defect de fabricatie al iPhone.

iphone-7-explozie-barbat

iphone-7-explozie-barbat-1