FabFocus aduce functia Portret pe alte iPhone

FabFocus este prima aplicatie din AppStore care aduce functia Portret a iPhone 7 Plus pe vechile iPhone si aplica efectul bokeh pentru poze.

Functia Portret este una dintre favoritele mele in ceea ce priveste iPhone 7 Plus, iar asta in ciuda problemelor pe care le are in utilizarea obisnuita, fiind oferita in versiune beta acum. Din pacate compania Apple nu ofera aceasta functie si pe alte terminale iPhone, deoarece nu au putere de procesare la fel de mare, o aplicatie numita FabFocus vrea sa o faca.

Anuntata in cursul zilei de ieri, aplicatia FabFocus promite sa aduca pe vechile terminale iPhone efectul bokeh pe care functia Portret il are disponibil pe iPhone 7 Plus. In baza imaginilor de mai jos puteti vedea ca vorbim despre exact aceeasi functionalitate pe care aplicatia FabFocus o va oferi inclusiv pe iDevice-urile mai vechi.

Conform dezvoltatorilor FabFocus, aplicatia lor foloseste un sistem de inteligenta artificiala pentru a identifica persoanele in poze si a permite aplicarea efectului de tip bokeh pe fundal. In baza acestui sistem vom putea aplica efectul de adancime pentru pozele inregistrate folosind terminalele iPhone, insa deocamdata nu se stie ce limitari exista pentru ea.

Separat de efectul bokeh, aplicatia FabFocus va avea si alte functii pentru utilizatorii care o vor instala, asa ca ramane de vazut ce vom primi dupa ce ea va fi lansata. In momentul de fata nu este usor de replicat efectul bokeh al iPhone 7 Plus si pe alte terminale iPhone, insa vom vedea cu siguranta multe aplicatii precum aceasta in AppStore.

“Using advanced facial recognition A.I., FabFocus detects people in the foreground and automatically blurs what it distinguishes as the background. It’s that easy to take an amazing portrait with a professional depth of field effect. Quickly adjust blur and transform any point lights into customized aperture shapes like hearts or stars!”

Aplicatia FabFocus urmeaza sa fie lansata saptamana viitoare in AppStore de catre dezvoltatorii sai, insa deocamdata nu se stie cat va costa.

fabfocus-bokeh-poze-iphone

fabfocus-bokeh-poze-iphone-1

fabfocus-bokeh-poze-iphone-2

10 COMENTARII

  1. Super! Si voi aveti problema cu camera la ip 7?Gen cand o deschizi cateodata ramane ecranu negru si nu merge,dupa restartul aplicatie camera porneste si functioneaza normal.Sa fie software sau hardware problema?

  2. Salut. Problema cu camera o am si eu la ip 6splus , cand deschid ramane ecranu negru cateva secunde , si dupa aia revine. O fi de ios beta??

  3. Se intampla si la 6s cu ios 9.1 asa cum a venit telefonul din fabrica. Deci nu are legatura beta, ios 9 sau 10. Tind sa cred ca e o problema cu camera in sine sau softul ei.

  4. Aplicatia FabFocus urmeaza sa fie lansata saptamana viitoare in AppStore de catre dezvoltatorii sai, insa deocamdata nu se stie cat va costa.