Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 Plus umileste OnePlus 3 in performante

iPhone 7 Plus umileste OnePlus 3 in performante

iPhone 7 Plus umileste OnePlus 3 intr-un test de performante care ne arata cat de rapide sunt cele doua smartphone-uri in utilizarea zilnica.

12

iPhone 7 Plus si OnePlus 3 apar astazi intr-un test comparativ al performantelor pentru a ne arata care dintre terminale este mai rapid in utilizare azilnica. Asa cum este si normal, iPhone 7 Plus umileste OnePlus 3 in performante, asa cum a facut si iPhone 6S Plus in cursul anului trecut intr-un test de performante similar realizat.

Exact precum in cazul altor teste facute intre iPhone 7 Plus si alte terminale Android, noul smartphone Apple reuseste sa fie mai rapid decat OnePlus 3 atat in ceea ce priveste prima deschidere a aplicatiilor, cat si in ceea ce priveste deschiderea lor din fundal, asta desi OnePlus 3 se descurca mult mai bine decat alte smartphone-uri Android in cea de-a doua parte a testului.

Cei 6 GB RAM ai OnePlus 3 ii permit sa redeschida din fundal toate aplicatiile fara sa le reincarce, lucru care nu se intampla la Galaxy Note 7, Galaxy S7 sau chiar Galaxy S7 Edge. Aceasta diferenta este extrem de importanta deoarece dovedeste ca Android poate invata sa foloseasca in mod mult mai inteligent RAM-ul alocat, daca software-ul este dezvoltat corespunzator.

Concluzionand, iPhone 7 Plus nu are rival in ceea ce priveste performantele in momentul de fata, insa la inceputul anului viitor lucrurile s-ar putea schimba. 2017 ne va aduce noi smartphone-uri de la producatorii chinezi, sau de la Samsung, iar ele ar putea avea performante superioare celor oferite in momentul de fata de catre iPhone.