Jocurile de sport favorite ale angajatilor Apple

Our Favourite Sports Games este o noua sectiune de aplicatii publicata in cursul zilelor trecute in AppStore de catre compania Apple pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch. Dupa cum ii spune si numele, aceasta sectiune de aplicatii contine doar jocurile de sport favorite ale angajatilor companiei Apple, ele fiind alese special de catre ei.

Vorbim despre cateva zeci de jocuri care acopera cele mai populare sporturi existente in lume, de la fotbal si pana la tenis, rugby, hockey sau fotbal american, fiecare titlu fiind special creat pentru a incerca sa aduca utilizatorii cat se poate de mult in spiritul acelui sport, deci veti avea o experienta foarte buna indiferent de jocul ales de catre voi.

O parte dintre aceste jocuri din sectiunea Our Favourite Sports Games au fost promovate in trecut in AppStore de catre Apple si ne sunt readuse acum in atentie. Unele sunt create de catre dezvoltatori independenti de aplicatii pentru iDevice-uri, in timp ce altele sunt facute de catre dezvoltatori independenti, calitatea lor fiind foarte buna.

Avand in vedere ca jocurile din sectiunea Our Favourite Sports Games au fost alese de catre angajatii companiei Apple, stiti ca indiferent ce veti alege de acolo, alegerea voastra va fi una foarte buna, iar daca veti cumpara titlul/titlurile, stiti ca nu aruncati banii in vant.

Our Favourite Sports Games este disponibila pentru accesare in AppStore urmand acest link.

jocuri-sport-apple-aplicatii