Huwei se apropie de Apple in vanzarile smartphone

Cei de la Huawei isi indeplinesc cu foarte mare seriozitate obiectivele de a isi creste vanzarile smartphone in cursul anului 2016, astfel ca in primele 9 luni au vandut deja 100 milioane de unitati. Aceeasi cifra de vanzari a fost atinsa pentru intregul an 2015 de catre compania Huawei, iar pentru anul 2016 ea ar putea ajunge la 130 de milioan de unitati.

In 2015 Huawei a urcat pe pozitia a treia in topul vanzarilor de smartphone, suflandu-le in ceafa celor de la Apple, iar in 2016 distanta dintre companii se micsoreaza. Apple a vandut in 2015 peste 200 de milioane de smartphone, deci dublu fata de Huawei, insa in 2016, e greu de spus daca aceasta cifra va mai fi atinsa de catre cei din Cupertino.

In 2016 vanzarile de terminale iPhone au scazut in fiecare trimestru fiscal, fata de cel corespunzator al anului 2015, iar distanta dintre Huawei si Apple se micsoreaza de la luna, la luna. In aceasta idee, in 2016 Huawei nu va depasi Apple in vanzari, insa chinezii reusesc sa convinga tot mai multi oameni sa le cumpere smartphone-urile.

Huawei si-a propus de mult sa depaseasca Apple in vanzarile de smartphone, iar in 2016 face un pas major spre a isi indeplini obiectivele, asa cum era de asteptat. Dupa ce va reusi sa-si creasca recunoasterea brand-ului si in SUA, cei de la Huawei vor concura mult mai serios cu Apple si cei de la Samsung in vanzarile smartphone.

Samsung nu va fi intrecuta prea curand de catre vreun producator de smartphone, insa cei de la Huawei risca sa se apropie foarte rapid de catre compania Apple din acest punct de vedere.

huawei