Acum poti modifica iPhone 7 in iPhone 7S

Acum poti modifica intreaga carcasa iPhone 6, iPhone 6S si iPhone 7 intr-una cu design nou, rezultatul final fiind un iPhone 7S, conform creatorilor acestui proces.

Daca nu sunteti multumiti de design-ul iPhone 6, iPhone 6S si iPhone 7, ei bine acum exista pentru voi o solutie menita sa aduca un design nou pentru terminale. Ea vine de la un american ingenios care s-a saturat de felul in care arata propriile sale terminale iPhone, asa ca s-a gandit sa le modifice intreaga carcasa pentru a-i da un suflu nou.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata acest iPhone 7S gandit de catre el, dispozitivul avand o carcasa similara cu cea a iPhone 4 si iPhone 4S. Mai exact, folosind un polizor el a indreptat colturile rotunde ale carcaselor iPhone 6, iPhone 6S si iPhone 7, rezultatul final fiind un iPhone 7S care arata chiar destul de bine dupa procesul prin care a trecut.

Desi renuntati la garantie pentru a avea acest iPhone 7S, partea buna este ca nu veti cheltui chiar atat de multi bani pentru a va bucura de un design nou pentru al vostru smartphone. Cei care au creat acest serviciu ofera 3 optiuni simple pentru aplicarea ideii lor privind noul design al iPhone 7S :

  • modificarea carcaselor iPhone 6, iPhone 6S si iPhone 7 si retrimiterea la client – 59 de dolari;
  • trimiterea unei carcase modificate pentru a fi aplicata de catre client  – 69 de dolari;
  • inlocuirea carcasei standard cu una modificata de catre creatorii acestui serviciu – 99 de dolari.

Mai mult detalii privind acest proces de transformare a unui iPhone in iPhone 7S sunt disponibile in aceasta pagina. Deci, ce parere aveti despre aceasta procedura ?