Samsung porteaza functii ale Galaxy Note 7 pe Galaxy S7

Pentru ca a fost obligata sa scoata din vanzare Galaxy Note 7 din cauza problemelor cu bateriile care luau foc, Samsung porteaza unele functii pe Galaxy S7. Compania coreeana a ales aceasta strategie pentru a le oferi utilizatorilor ce au renuntat la Galaxy Note 7 unele dintre functiile disponibile numai pentru noul smartphone lansat in august.

Utilizatorii care au revenit la vechiul terminal au primit in cursul zilelor trecute alerte pentru a instala actualizari software pe propriile terminale, ele aducand unele dintre functii. Vorbim de exemplu despre functiile pe care Samsung le-a implementat pentru Always On Display, insa din pacate nu toate functioneaza asa cum trebuie, din cauza lipsei suportului pentru stylus in Galaxy S7.

Samsung ofera aceste functii doar partial, pentru a nu le oferi utilizatorilor ideea ca toate smartphone-urile sale se pot bucura de aceleasi functii. Nu se stie cate functii din software-ul Galaxy Note 7 vor fi portate de catre Samsung spre Galaxy S7, insa probabil multe vor fi disponibile pentru a face vechile smartphone-uri mult mai atractive.

Avand in vedere ca Galaxy S7 va fi principalul smartphone de top in urmatoarele cateva luni, Samsung trebuie sa il faca foarte atractiv pentru clienti. In aceasta idee, va fi interesant de vazut ce fel de strategii de marketing va folosi compania coreeana pentru a atrage mai multi utilizatori spre smartphone-ul sau in urmatoarele luni.

galaxy-note-7-functii-galaxy-s7