Prima Pagina Samsung Galaxy Note 7 interzis in avioane si in Europa

Galaxy Note 7 interzis in avioane si in Europa

Dupa ce ieri SUA a interzis Galaxy Note 7 in avioane sub orice forma si sub amenintarea cu arestarea sau aplicarea de amenzi, acum vine randul europenilor sa faca acelasi lucru. Air Berlin este prima companie aeriana care interzice terminalele in avioanele sale, chiar si daca sunt inchise de catre calator inainte de a se imbarca pentru un zbor.

Air Berlin este primul operator aerian din Europa care ia o asemenea decizie si ea nu se aplica doar la zborurile spre SUA, ci la zborurile continentale europene. Decizia este una normala, avand in vedere ca in SUA a fost luata una similara, iar in urma sa si alti operatori de telefonie mobila vor gandi cel mai probabil la fel pentru siguranta pasagerilor.

Cei de la Lufthansa, cea mai mare companie aeriana din Germania, au decis deocamdata sa interzica doar detinerea Galaxy Note 7 in zborurile spre SUA. Practic, toate companiile aeriene care zboara din Europa spre SUA sunt obligate sa impuna aceasta interdictie clientilor, asa cum este si normal, de altfel, avand in vedere schimbarea in legislatia americana.

Galaxy Note 7 a devenit un obiect periculos pentru vietile oamenilor chiar din momentul in care exploziile au inceput sa se inteteasca. Din pacate Samsung a reusit sa transforme un smartphone intr-un obiect interzis in avioanele din tari importante, lucru foarte greu de realizat in conditii normale pentru un asemenea produs.

“German carrier Air Berlin on Saturday said it had banned Samsung’s Galaxy Note 7 mobile phones from flights. The ban comes in response to numerous reports of the devices catching fire. A note on Air Berlin’s customer website said that carrying the mobile phones was not allowed on its flights with immediate effect.”

galaxy-note-7-interzis-air-berlin-europa

 • RaduD

  Deja chestia asta duce la paranoia…

 • Florin M

  Am avut note 7 Si mergea perfect.

 • Mia

  Note 7 a fost retras de pe piata, deci nici numai conteaza.

 • Mergea, apoi a explodat ?

 • Cum sa nu conteze, unii nu au inteles ce bombe tin in maini si refuza sa le returneze.

 • G. MGM

  Unii văd in asta și o afacere, despăgubire ,înțelegere …de asta poate unii reduza sa le returneze.

 • terrymada

  Chiar sunt obligati la despagubiri:) chiar daca nu a explodat sunt obligati sa iti plateasca cheltuielile de returnare:)

 • terrymada

  Florin ai fost tare:) mergea dar nu il mai ai:)

 • amfetamin

  In primele zile mergea perfect,apoi șchiopăta de un picior iar la urma era paralizat si mergea doar cu carutul cu rotile..😆😆😆

 • obiectiv sau nu

  Pana cand Samsung a anuntat oficial sa se returneze deviceurile in cauza si sistatea vanzarilor cat si a productiei era vina lor daca se intampla ceva. Acum e vina utilizatorului.

 • doctoracu

  Am zburat miercuri si vineri prin Europa. 4 zboruri, in absolut toate s-a precizat ca Note 7 trebuie închis, nu trecut in mod avion. Am zburat cu Lufthansa si LOT.

 • Mihai V

  Pe cuvant de onoare daca te mai inteleg zaone, nu inteleg cu ce te deranjeaza pe tine daca cei cu note 7 l-au returnat sau nu

 • Nu ma deranjeaza absolut deloc. Problema e cand inconstientii pun in pericol vietile altora, sau pentru ca se urca in avioane fara sa declare ce au in buzunar, duc la anularea curselor sau la intarzieri.