Asphalt Extreme va fi lansat pentru iPhone si iPad

Asphalt Extreme este un nou joc din celebra serie Ashphalt lansata de catre compania Gameloft pentru iPhone si iPad cu cativa ani in urma, ea fiind extrem de populara in AppStore. Vorbim despre un joc de tip racing pe care foarte multa lume l-a descarcat si l-a apreciat de-a lungul timpului, o noua versiune din serie fiind pregatita pentru lansare.

Dupa cum puteti vedea din seria de clipuri video de mai jos, Asphalt Extreme schimba locatiile curselor, astfel ca totul se va desfasura de acum pe teren accidentat. Compania Gameloft a pregatit pentru Asphalt Extreme nu mai putin de 35 de masini impartite in 7 categorii, deci utilizatorii vor avea parte de o experienta de joc foarte interesanta.

Asphalt Extreme ii va purta pe jucatori pe circuite din Thailanda, Egypt si alte zone asemenea, deci vom vedea o multitudine de locatii nemaiintalnite. Schimbarea locatiilor este combinata si cu noile masini special gandite pentru a concura pe acest tip de teren, deci vom avea parte de o schimbare foarte, foarte binevenita pentru gameplay.

Asphalt Extreme este in dezvoltare de ceva vreme, dar deocamdata nu se stie cand ar trebui sa fie el lansat pentru utilizatorii din lumea intreaga. Mai mult decat atat, nu se stie nici daca va fi oferit contra unui pret, sau daca este gandit in baza modelului freemium, insa acesta din urma genereaza cei mai multi bani, deci probabil va fi in continuare ales.