iPhone 7 vs Google Pixel vs Galaxy S7 Edge – comparatia camerelor

iPhone 7, Google Pixel si Samsung Galaxy S7 Edge apar astazi intr-o comparatie detaliata a camerelor menita sa ne arate care are camera mai buna.

iPhone 7, Google Pixel si Galaxy S7 Edge apar astazi intr-o comparatie foto/video pentru a ne demonstra cat de mare este diferenta intre cele trei tipuri de terminale. Conform expertilor ed la DxOMark, Google Pixel are cea mai buna camera implementata vreodata intr-un smartphone, asta fara a testa si camera iPhone 7 Plus, asa cum ar fi trebuit.

In ciuda acestui lucru, nici in acest test nu vedem o comparatie cu camera iPhone 7 Plus, asa cum ar trebui, dar vedem o comparatie cu camera iPhone 7. Ea se descurca destul de bine in fata Google Pixel si a Samsung Galaxy S7 Edge, insa in multe momente nu se ridica la standardul stabilit de catre componenta din aceste terminale.

Google isi lauda camera din Google Pixel ca fiind cea mai buna din lume, iar in pozele si clipul video de mai jos vedem momente in care acest lucru se dovedeste a fi adevarat. Pentru Google Pixel a fost dezvoltat un software special pentru camera care faciliteaza inregistrarea acestui continut multimedia la calitate atat de buna, inginerii celor din Mountain View reusind sa faca adevarate minuni.

iPhone 7 vs Google Pixel vs Galaxy S7 Edge – comparatia camerelor

Acestea fiind spuse, voi ce parere aveti despre calitatea pozelor si a inregistrarilor video facute de catre camerele iPhone 7, Google Pixel si Galaxy S7 Edge ?

iphone-7-vs-galaxy-s7-edge-vs-google-pixel

iphone-7-vs-galaxy-s7-edge-vs-google-pixel-2

iphone-7-vs-galaxy-s7-edge-vs-google-pixel-3

iphone-7-vs-galaxy-s7-edge-vs-google-pixel-4

iphone-7-vs-galaxy-s7-edge-vs-google-pixel-5

 

iphone-7-vs-galaxy-s7-edge-vs-google-pixel-8

iphone-7-vs-galaxy-s7-edge-vs-google-pixel-1

iphone-7-vs-galaxy-s7-edge-vs-google-pixel-6

iphone-7-vs-galaxy-s7-edge-vs-google-pixel-7