iOS 10.1 beta 4 si public beta 4 au fost lansate

iOS 10.1 beta 4 si public beta 4 au fost lansate in cursul noptii trecute de catre compania Apple pentru toti utilizatorii de iDevice-uri.

iOS 10.1 beta 4 si public beta 4 au fost lansate in cursul noptii trecute de catre compania Apple, noile versiuni ale sistemului de operare venind la o saptamana distanta de cele vechi. Avand in vedere ca vorbim atat despre versiunea beta, cat si despre cea public beta, ele pot fi instalate atat de catre dezvoltatorii de aplicatii, cat si de catre utilizatorii obisnuiti.

Ca de obicei, compania Apple nu spune ce aduce nou iOS 10.1 beta 4, deci probabil nu avem parte de schimbari majore oferite de catre cei din Cupertino. Cea mai mare noutate oferita de catre iOS 10.1 pana acum este noul mod Portret pentru camera iPhone 7 Plus, separat de aceasta schimbare nefiind alte noutati notabile pentru sistemul de operare.

Toti cei interesati sa instaleze iOS 10.1 beta 4 o pot face prin intermediul sistemului Software Update, Actualizare Software, implementat deja in iOS. Mai exact, accesati Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si urmati instructiunile de pe ecran pentru a face instalarea.

iOS 10.1 beta 4 si public beta 4 au fost lansate

iOS 10.1 beta 4 si public beta 4 au fost lansate la doar cateva ore dupa ce iOS 10.0.3 a fost pus la dispozitia posesorilor de terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, dar nu mai mult de atat. Compania Apple a decis ca aceasta actualizare publica nu poate fi oferita si restului utilizatorilor sai, asa ca ramane sa va bucurati de ceea ce ofera versiunile anterioare.

Acestea fiind spuse, probabil vorbim despre penultima, sau chiar ultima versiune a iOS 10.1 inaintea lansarii versiunii finale.

ios-10-1-beta-4