Un iPhone alb mat trebuie sa fie lansat de Apple

Lansarea Apple Watch 2 din ceramica de culoare alba a dat nastere unei multitudini de concepte pentru terminale iPhone de culoare alba, facute din ceramica. De la concept la realitate a fost doar un pas, deoarece astazi vedem imagini cu un iPhone alb care a fost facut de catre un utilizator prin simpla modificare a carcasei produsului sau.

Vorbim despre un iPhone 6 a carui carcasa standard a fost modificata cu una alba, iar rezultatul este unul cua devarat spectaculos pentru linia iPhone a Apple. Un iPhone cu panou frontal alb si o carcasa alba este de o eleganta desavarsita, din punctul meu de vedere si Apple trebuie sa ne ofere o asemenea culoare pentru iPhone cat mai repede.

Carcase de acest gen pentru terminalele iphone sunt disponibile pentru cumparare de pe website-uri precum Aliexpress, iar preturile sunt cu adevarat modice. Problema este ca inlocuirea carcasei duce si la pierderea garantiei produsului vostru, asa ca daca vreti un design elegant, va trebui sa renuntati la garantia terminalului.

Voi ce parere aveti despre aceasta combinatie ? Dar despre una a unui iPhone cu panou frontal negru si carcasa alba ?

iphone-7-alb-mat

iphone-7-alb-mat-1

iphone-7-alb-mat-2

iphone-7-alb-mat-3