Prima Pagina Samsung Galaxy Note 7 aduce un proces colectiv pentru Samsung

Galaxy Note 7 aduce un proces colectiv pentru Samsung

Desi Samsung a scos pana la urma din vanzare Galaxy Note 7, perioada in care a continuat sa il vanda desi prezenta un pericol public ar putea sa o coste scump. Un proces colectiv a fost initiat impotriva Samsung in SUA, trei fosti utilizatori ai Galaxy Note 7 adunandu-se pentru a cere bani de la Samsung pentru produsul defect vandut in lumea intreaga.

Desi ati putea crede ca procesul are la baza faptul ca bateriile Galaxy Note 7 explodeaza, in realitate oamenii cer bani pentru platile facute la la ratele cu careĀ au cumparat terminalele. Cei trei fosti clienti Samsung sustin ca desi Galaxy Note 7 era defect si a fost rechemat, suma platita pe el fiind rambursata, in perioada in care a fost vandut defect, oamenii au fost obligati sa-si plateasca ratele lunare pentru cumpararea terminalelor, dar si abonamentele contractate impreuna cu el.

La acest proces colectiv, deschis in New Jersey de catre cei trei fosti clienti, altii s-ar putea alatura pentru ca multi au platit rate la terminale pe care le-au returnat. Acelasi lucru este valabil si pentru abonamentele contractate impreuna cu el, abonamente pe care poate unii clienti nu si le-ar mai fi dorit chiar inainte sa returneze dispozitivul.

Este greu de spus cat succes va avea acest proces colectiv intentat impotriva companiei Samsung, insa esential de inteles este ca el nu are legatura cu bateriile Galaxy Note 7 care explodeaza.

 • Srb Srb

  Foarte bine ! RUPETI SAMSUNG…companie de sudori si mincinosi

 • Aminonn

  sictir ma. vezi ca te cauta Tim sa il pupi in fund si tu pierzi vremea comentand

 • terrymada

  Era previzibil. In romania exista prevederea legala pe baza caruia s-a intentat acel proces in SUA. Legea 296/2004 ”
  Art. 23
  Obligatiile producatorului:
  a) sa raspunda pentru prejudiciul actual si cel viitor cauzat de produsul cu defect, precum si pentru cel cauzat ca rezultat cumulat al produsului cu defect cu o actiune sau o omisiune a unei terte persoane; “