Trucul care schimba complet interfata iPhone

Pentru iOS 10 si iPhone exista un truc in baza caruia putem schimba modul in care arata interfata ecranului principal de aplicatii.

Daca sunteti plictisiti de interfata iPhone si v-ati dori sa aveti parte de ceva diferit in fiecare zi, sau doar de ceva diferit de ceea ce au restul prietenilor vostri, ei bine astazi va vorbesc despre un mic truc. El se bazeaza pe imaginea pe care o folositi ca si fundal, wallpaper, pentru al vostru iPhone, ea putand schimba felul in care arata interfata sistemului de operare.

Doar cei care ruleaza macar iOS 10 se pot bucura de acest truc in propriile terminale, fiecare wallpaper aplicat creand diverse efecte noi pentru interfata sistemului de operare. Imaginile au un gradient aplicat, astfel incat in baza felului in care a fost gandita interfata iOS 10, el face ca unele elemente sa fie ascunse, sau ca altele sa fie puse in evidenta.

Jucandu-va cu fiecare imagine in parte puteti crea modificari foarte interesante pentru interfata sistemului de operare pe care ale voastre iPhone le ruleaza. Mai mult decat atat, va puteti diferentia fata de restul lumii care folosescte banale wallpaper-uri care nu ofera modificari de acest gen pentru interfara, fara a face un jailbreak si a aplica o tema.

Acest truc are la baza dezactivarea sistemului Reduce Transparency, Reducere Transparenta, a iOS 10, astfel ca daca lasati optiunea activa, nu veti mai vedea vreo modificare. Puteti dezactiva aceasta functie a iOS 10 direct din Settings > General > Accessibility > Increase Contrast > Reduce Transparency, Configurari > General > Accesibilitate > Sporire Contras > Reducere Transparenta.

Dupa ce ati dezactivat aceasta functie, va trebui sa accesati aceasta pagina, iar de acolo sa descarcati fiecare imagine in parte pentru a testa schimbarile aduse de ea. Pentru a aplica fiecare imagine ca si fundal, puteti folosi fie aplicatia Poze, Photos, fie meniul aplicatiei Settings, Configurari, asa ca alegeti metoda cea mai simpla pentru voi.

Desigur ca daca aceste imagini un va plac, puteti folosi altele si puteti face modificarile in ecranul principal de aplicatii dupa bunul vostru plac.

iphone-truc-interfata