Black Friday la eMAG va fi pe 18 noiembrie

Black Friday la eMAG, si in toata Romania, se va organiza in data de 18 noiembrie, toate magazinele mari urmand a oferi reduceri la sute de mii de produse.

V-am spus acum cateva saptamani cand se organizeaza Black Friday la eMAG, iar astazi magazinul online a anuntat oficial in aceasta pagina ca evenimentul va avea loc pe data de 18 noiembrie. Mai jos aveti comunicatul de presa al celor de la eMAG in legatura cu evenimentul Black Friday in Romania, ei stabilind trend-ul in ceea ce priveste aceasta campanie de reduceri.

Conform celor de la eMAG, la evenimentul Black Friday vor participa nu mai putin de 2000 de magazine listate in Marketplace, deci toate vor oferi reduceri pentru noi. Aceasta va fi cea de-a sasea editie a Black Friday organizata de catre eMAG in Romania, doar ultimele 3 fiind cu adevarat de succes in tara noastra si nu doar pentru ei.

Avand in vedere ca eMAG este cel mai important magazin online din tara, restul magazinelor vor organiza Black Friday in exact aceeasi zi, cu o saptamana inainte fata de cum ar fi normal. Graba are la baza faptul ca firmele de curierat sunt incapabile sa faca fata numarului foarte mare de comenzi, iar pentru a evita backlog-uri de durata, evenimentul este facut in avans.

Black Friday la eMAG va fi pe 18 noiembrie

Pe 8 noimebrie, aproape toate cele 1 milion de produse din oferta eMAG vor fi disponibile la reducere, astfel ca veti avea sute de mii de produse din care sa puteti alege. Oferta va fi extrem de variata, conform celor de la eMAG, asa ca ne asteapta o campanie extrem de interesanta, asa cum a fost si in fiecare an, de altfel.

Acestea fiind spuse, notati in calendar data de 18 noiembrie deoarece atunci ne vom bucura de cele mai mari reduceri din an pentru produsele disponibile in oferta eMAG.

black-friday-emag-18-noiembrie

“Anul acesta, Black Friday va fi pe 18 noiembrie

  • Ziua cu cele mai multe reduceri din an, Black Friday, a ajuns la ediția cu numărul șase
  • La eveniment vor participa peste 2.000 de magazine listate pe eMAG Marketplace

București, 19 octombrie 2016 – eMAG anunță că ediția a șasea a Black Friday va fi pe data de 18 noiembrie 2016. Ziua cu cele mai multe reduceri din an, Black Friday, a fost adusă în premieră de eMAG pentru clienții din România, în 2011. După cinci ediții, a ajuns cel mai cunoscut și mai așteptat eveniment de shopping al anului, la care participă milioane de români, care pot achiziționa din sute de mii de produse.

„Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depășit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu față de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

Ofertele vor acoperi produse din game foarte variate, de la televizoare, telefoane mobile, tablete și laptopuri, produse IT, produse smart (brățări, smartwatch-uri), frigidere, mașini de spălat, la produse pentru copii, îmbrăcăminte și încălțăminte, cosmetice, produse pentru casă și grădină, articole sportive, produse și accesorii pentru masină, mobilă.

“Black Friday este o singură zi pe an, 18 noiembrie 2016, pentru că așa putem să oferim clienților eMAG cele mai bune oferte de preț și un moment de care să se bucure toată familia”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

La eveniment vor participa și cei 2.000 de comercianți din eMAG Marketplace, mai mult decât dublu comparativ cu ediția de anul trecut, cu produse din cele mai diverse categorii.”