Prima Pagina eMAG eMAG vinde iPad cu ret redus cu pana la 1100 LEI

eMAG vinde iPad cu ret redus cu pana la 1100 LEI

2

Daca va aflati in cautarea unei tablete iPad, ei bine astazi aveti ocazia de a cumpara de la eMAG tablete iPad cu preturi care incep de la 1299 LEI si beneficiaza de pana la 1100 LEI reducere in aceasta pagina. Practic vorbim despre preturi pentru tabletele iPad care sunt mai mici decat cele practicate de catre compania Apple in Apple Store in multe cazuri.

Cei de la Apple incearca cu disperare sa-si creasca vanzarile de tablete iPad, asa ca la eMAG gasiti multe modele noi cu reduceri care ajung pana la 600 LEI in momentul de fata. Cea mai ieftina tableta iPad, la doar 1299 LEI este iPad Mini 2, deci pentru un pret mic puteti cumpara o tableta a caror predecesoare au preturi aproape duble in momentul de fata.

Inclusiv tabletele iPad Pro cu ecran de 9.7 inch, sau 12.9 inch beneficiaza de reduceri in momentul de fata, primul tip de tableta fiind lansat chiar in martie de catre Apple. Acestea contin cele mai noi tehnologii integrate de catre compania Apple, asa ca beneficiati de cele mai importante noutati pe care cei de la Apple le pot oferi in momentul de fata.

eMAG vinde iPad cu pana la 1100 lei reducere astazi

Separat de tabletele iPad noi, aveti posibilitatea de a cumpara din aceasta pagina si tablete iPad resigilate, iar aici reducerile ajung pana la valoarea de 1100 LEI. Da, ati citit bine, vorbim despre o reducere foarte mare aplicata pentru aceste tablete, ele fiind verificate inainte de repunere in vanzare si beneficiind de aceeasi garatie precum un produs nou.

Acestea fiind spuse, in aceasta pagina gasiti toate tablete iPad care beneficiaza de reducere de pana la 1100 de lei in momentul de fata, asa ca grabiti-va sa cumparati ceea ce va intereseaza.

emag reduceri ipad