Galaxy Note 7 – 500 de unitati vandute in Romania

Doar 500 de unitati ale Galaxy Note 7 au fost vandute in Romaina de catre compania Samsung, cifar fiind infima in comparatie cu iPhone 7.

Galaxy Note 7 s-a vandut in doar 500 de unitati in Romania in perioada in care a fost disponibil pe piata locala, cifra fiind una comic de mica pentru compania Samsung. Informatiile nu sunt oficiale, insa vine de la persoane care au informatii cu privire la numarul de terminale active in retelele de telefonie mobila din tara noastra in cursul saptamanilor trecute.

Cei de la ziarul financiar au reusit sa obtina aceste informatii din diverse surse, iar conform lor in septembrie operatorii de telefonie mobila vandusera doar 40 de unitati ale Galaxy Note 7 in Romania. Separat, magazinele online care au adus produsul neoficial in tara au mai vandut inca maxim 150 de unitati, deci un total de 190 de unitati erau vandute in septembrie in tara noastra.

In octombrie, pana cand Galaxy Note 7 a fost scos complet din vanzare, s-ar mai fi vandut inca putin peste 300 de unitati ale Galaxy Note 7 in tara noastra. Cifra totala de 500 de unitati este infima in comparatie cu vanzarile iPhone 7 si iPhone 7 Plus in tara noastra, iar asta spune foarte multe despre popularitatea celor doua tipuri de produse.

Galaxy Note 7 – 500 de unitati vandute in Romania

Chiar daca Samsung a vandut foarte putine terminale Galaxy Note 7 in Romania inaintea scoaterii produsului din comercializare, vestea nu este una rea. Cu putine terminale Galaxy Note 7 vandute in tara noastra, Samsung are putini clienti care au trecut prin fiasco-ul de inlocuire si primire a unei noi bombe unui nou terminal defect.

„Samsung a vândut sub 500 de unităţi de Note 7 în România, cu tot cu cele câteva zeci de unităţi care au ajuns pe piaţa locală prin alte canale decât cele oficiale. În reţea se vedeau la nivelul lunii septembrie mai puţin de 150 de modele Note 7.”

La nivel global Samsung a vandut aproximativ 10 milioane de unitati ale Galaxy Note 7, asa ca puteti face o comparatie intre piata romaneasca sic ea straina. Noi contam extrem de putin pentru foarte multe companii, iar in baza unor cifre de vanzaria tat de mici, este foarte usor de inteles de ce se intampla acest lucru.

galaxy-note-7-vanzari-romania