Prima Pagina Google Google Pixel vs iPhone 7 Plus si Galaxy S7 – comparatia camerelor

Google Pixel vs iPhone 7 Plus si Galaxy S7 – comparatia camerelor

Camera Google Pixel este pusa fata in fata cu cele ale iPhone 7 Plus, Galaxy S7, Huawei P9 si ale multor altor smartphone-uri.

Ieri au inceput sa apara si primele review-uri pentru Google Pixel, iar impreuna cu ele au aparut comparatii intre camera sa si cele ale iPhone 7, iPhone 7 Plus, Galaxy S7 Edge, Huawei P9 si alte smartphone-uri. Desi camera Google Pixel este laudata de catre experti in fotografie ca fiind cea mai buna implementata intr-un smartphone, realitatea este diferita.

Camera Google Pixel are punctele sale forte, insa in fata iPhone 7 Plus si a Galaxy S7 Edge dovedeste ca are si destul de multe slabiciuni. Google Pixel face poze foarte bune, insa doar in anumite conditii si nu se dovedeste a fi superioara celor din alte smartphone-uri chiar in orice fel de situatii in care sunt inregistrate poze sau clipuri video.

Mai jos aveti o multitudine de comparatii facute intre camera Google Pixel si ce a altor smartphone-uri, iar realitatea este ca Google a implementat o camera buna in smartphone, dar nu cea mai buna. Senzorul de imagine implementat in camera Google Pixel are caracteristici inferioare fata de cele implementate in alte smartphone-uri, insa toata magia este facuta din software.

Google Pixel vs iPhone 7 Plus si Galaxy S7 – comparatia camerelor

Compania Google s-a laudat cu faptul ca a reusit sa creeze un software foarte bun pentru camera Google Pixel, iar acest lucru este usor de inteles din unele poze si clipuri video. Software-ul conteaza extrem de mult pentru camera unui smartphone, insa este nevoie si de senzori de imagine foarte buni pentru ca pozele si clipurile video sa intreaca asteptarile.

 • Srb Srb

  incearca sa nu mai pui poze cu pixel…ma mananca parca vad gandaci cand vad designul acela 🙂 oricum se pare ca pixel e momentan cel mai bun android

 • Normal ca e cel mai bun, doar e facut de Google :))

 • Cristi

  Asa cum spune si in primul video, in afara de modul portret, iPhone este inferior in toate pozele! 😃😏 plus ca a sa camera secundara este cam jalnica din păcate.
  p.s.: @srb gusturile nu se discuta, doar pentru ca nu iti place tie nu inseamna ca poti interzice pozele de pe site, ziceam si eu.. 🙄

 • Srb Srb

  mda sa inteleg ca exista lume careia ii place la ce lasa in veceu? in enorm de multe cazuri gusturile nu se discuta..dar aici 99% din populatie este impotriva design’ului..se pare ca si din fata este ciudat sa ai in partea superioara difuzor camera si senzor iar in partea inferioara nimic…gol..alb complet..

 • adikenzie

  Pacat ca are un design dezastu, zici ca e ceva chinezarie deaia Allview😂😂

 • Tei

  Ai încercat sa mergi la un psiholog? La modul cel mai serios vorbesc pentru ca lași niște comentarii anormale la majoritatea articolelor.