Prima Pagina Google Google Pixel vs iPhone 7 Plus si Galaxy S7 – comparatia camerelor

Google Pixel vs iPhone 7 Plus si Galaxy S7 – comparatia camerelor

Camera Google Pixel este pusa fata in fata cu cele ale iPhone 7 Plus, Galaxy S7, Huawei P9 si ale multor altor smartphone-uri.

6

Ieri au inceput sa apara si primele review-uri pentru Google Pixel, iar impreuna cu ele au aparut comparatii intre camera sa si cele ale iPhone 7, iPhone 7 Plus, Galaxy S7 Edge, Huawei P9 si alte smartphone-uri. Desi camera Google Pixel este laudata de catre experti in fotografie ca fiind cea mai buna implementata intr-un smartphone, realitatea este diferita.

Camera Google Pixel are punctele sale forte, insa in fata iPhone 7 Plus si a Galaxy S7 Edge dovedeste ca are si destul de multe slabiciuni. Google Pixel face poze foarte bune, insa doar in anumite conditii si nu se dovedeste a fi superioara celor din alte smartphone-uri chiar in orice fel de situatii in care sunt inregistrate poze sau clipuri video.

Mai jos aveti o multitudine de comparatii facute intre camera Google Pixel si ce a altor smartphone-uri, iar realitatea este ca Google a implementat o camera buna in smartphone, dar nu cea mai buna. Senzorul de imagine implementat in camera Google Pixel are caracteristici inferioare fata de cele implementate in alte smartphone-uri, insa toata magia este facuta din software.

Google Pixel vs iPhone 7 Plus si Galaxy S7 – comparatia camerelor

Compania Google s-a laudat cu faptul ca a reusit sa creeze un software foarte bun pentru camera Google Pixel, iar acest lucru este usor de inteles din unele poze si clipuri video. Software-ul conteaza extrem de mult pentru camera unui smartphone, insa este nevoie si de senzori de imagine foarte buni pentru ca pozele si clipurile video sa intreaca asteptarile.