Google Pixel vs iPhone 7 Plus si Galaxy S7 – comparatia camerelor

Camera Google Pixel este pusa fata in fata cu cele ale iPhone 7 Plus, Galaxy S7, Huawei P9 si ale multor altor smartphone-uri.

Ieri au inceput sa apara si primele review-uri pentru Google Pixel, iar impreuna cu ele au aparut comparatii intre camera sa si cele ale iPhone 7, iPhone 7 Plus, Galaxy S7 Edge, Huawei P9 si alte smartphone-uri. Desi camera Google Pixel este laudata de catre experti in fotografie ca fiind cea mai buna implementata intr-un smartphone, realitatea este diferita.

Camera Google Pixel are punctele sale forte, insa in fata iPhone 7 Plus si a Galaxy S7 Edge dovedeste ca are si destul de multe slabiciuni. Google Pixel face poze foarte bune, insa doar in anumite conditii si nu se dovedeste a fi superioara celor din alte smartphone-uri chiar in orice fel de situatii in care sunt inregistrate poze sau clipuri video.

Mai jos aveti o multitudine de comparatii facute intre camera Google Pixel si ce a altor smartphone-uri, iar realitatea este ca Google a implementat o camera buna in smartphone, dar nu cea mai buna. Senzorul de imagine implementat in camera Google Pixel are caracteristici inferioare fata de cele implementate in alte smartphone-uri, insa toata magia este facuta din software.

Google Pixel vs iPhone 7 Plus si Galaxy S7 – comparatia camerelor

Compania Google s-a laudat cu faptul ca a reusit sa creeze un software foarte bun pentru camera Google Pixel, iar acest lucru este usor de inteles din unele poze si clipuri video. Software-ul conteaza extrem de mult pentru camera unui smartphone, insa este nevoie si de senzori de imagine foarte buni pentru ca pozele si clipurile video sa intreaca asteptarile.

6 COMENTARII

  1. incearca sa nu mai pui poze cu pixel…ma mananca parca vad gandaci cand vad designul acela 🙂 oricum se pare ca pixel e momentan cel mai bun android

  2. Asa cum spune si in primul video, in afara de modul portret, iPhone este inferior in toate pozele! ?? plus ca a sa camera secundara este cam jalnica din păcate.
    p.s.: @srb gusturile nu se discuta, doar pentru ca nu iti place tie nu inseamna ca poti interzice pozele de pe site, ziceam si eu.. ?

  3. mda sa inteleg ca exista lume careia ii place la ce lasa in veceu? in enorm de multe cazuri gusturile nu se discuta..dar aici 99% din populatie este impotriva design’ului..se pare ca si din fata este ciudat sa ai in partea superioara difuzor camera si senzor iar in partea inferioara nimic…gol..alb complet..

  4. Ai încercat sa mergi la un psiholog? La modul cel mai serios vorbesc pentru ca lași niște comentarii anormale la majoritatea articolelor.