Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 – cum schimbi bateria in 3 minute

iPhone 7 – cum schimbi bateria in 3 minute

Daca vreodata vei avea curajul de a-ti schimba singur bageria iPhone 7, sau iPhone 7 Plus, atunci probabil vei avea nevoie de un tutorial care sa te invete cum sa faci asta. In clipul video de mai jos aveti un tutorial explicit care va invata cum sa inlocuiti bateria acestor terminale, insa desigur ca va trebuie si indemanare pentru a face asta de unul singur.

Desigur ca veti anula complet garantia terminalului vostru in momentul in care il veti deschide si veti taia tot adezivul care il face impermeabil, asa ca va trebui sa aveti grija la contactul cu apa. Totusi, aceasta procedura va scuteste de vizitarea unui service GSM pentru a face inlocuirea, asta desigur daca sunteti suficient de indemanatici sa o faceti singuri.

 • RaduD

  Pai cum, romanasul se pricepe la orice, repara masina in fata blocului, telefonul pe masa din bucatarie, nu se da batut nici cu televizoru’, laptopu’, nimic….

 • ali

  Eu sunt mulțumit cât tine bateria la iPhone 7 plus, mai mult de 24 de ore la cum îl folosesc eu, ideea e ca și dacă ținea mai mult bateria tot la sfârșitul zilei in priza dormea 😉 la majoritatea

 • xavi zolo

  Acum 2-3 ani am vrut sa schimb bateria la un iphone 4,si vroiam una originala.Am sunat la unul din cele doua serviceuri din romania care erau atunci.Mi-a zis ca numai pentru inlocuirea bateriei ma costa 70 dolari,pentru ca bateria este originala Apple ,nu chinezarie.Ca sa aflu dupa aceea ca o baterie originala Apple este 4 dolari.

 • preocupatu

  Dupa ce skimbi bateria mai este rezistent la apa? Ca vad din video ca nu reface sigiliul de silicon de pe margine