Instagram recomanda stories pentru utilizatorii globali

Instagram Stories, functia copiata de catre compania Facebook de la Snapchat, a fost modificata recent pentru a oferi ceva mai multa functionalitate pentru utilizatorii globali. Mai exact, acum in sectiunea Explore a aplicatiei Instagram sunt recomandate povestile cele mai interesante publicate de catre persoanele pe care noi nu le urmarim inca.

Pana astazi, Instagram afisa aceste stories doar in news feed si doar pentru persoanele pe care le urmarim, insa incepand de noaptea trecuta lucrurile s-au schimbat. Acum in sectiunea Explore putem vedea stories si de la alti utilizatori ai retelei, in general cei care genereaza cele mai multe vizualizari pentru aceste tipuri de postari.

Cei de la Instagram promoveaza intens noua functie Stories si lumea o apreciaza din plin, in principal deoarece ea este similara cu functiile Snapchat si este familiara. Acestea fiind spuse, daca inca nu vedeti stories in sectiunea Explore a aplicatiei Instagram, va trebui sa mai aveti rabdare pana cand schimbarea se propaga inclusiv in Romania.

“At the top of the Explore page, you’ll see a new suggested stories section that highlights the most interesting stories from across Instagram’s vast global community — and like the rest of Explore, the stories you’ll see are personalized to your interests.”
instagram-stories-recomandari