iPhone – cum adaugi pana la 128 GB de stocare

iKlips este un accesoriu pentru iPhone sau iPad care poate creste spatiul de stocare cu pana la 128 GB.

Daca ai un iPhone cu putin spatiu de stocare si nu ai bani sa faci trecerea la un model cu mai mult spatiu inclus, ei bine poate vei fi interesat de un gadget care face asta pentru tine. Vorbesc despre un dispozitiv de dimensiunea unui stick USB, care se transforma intr-un stick USB pe care poti stoca date ce in mod normal nu ar incapea in terminalul tau.

Denumirea acestui dispozitiv este iKlips, iar in clipul video de mai jos poti vedea o prezentare pentru el, gadget-ul permitand copierea fisiere din iPhone sau iPad pentru stocare. O aplicatie speciala dezvoltata pentru acest accesoriu ne permite sa transferam anumite date si sa le accesam oricand avem nevoie, totul foarte simplu si usor.

iKlips se conecteaza la iPhone prin portul Lightning, iar transferul de date se face la fel de usor precum in cazul transferului pe un calculator obisnuit. In momentul de fata iKlips este disponibil in versiuni cu 32 GB, 64 GB si 128 GB spatiu de stocare, insa exista in vanzare si modele cu 16 GB spaitu de stocare, la un pret ceva mai mic.

In Romania gasiti in aceasta pagina modelul de 16 GB disponibil chiar la reducere in momentul de fata, insa daca doriti mai mult spatiu de stocare, va trebui sa intrebati producatorul daca livreaza celelalte modele si in tara noastra.

Articolul precedenteMAG are carcase iPhone 7 si iPhone 7 Plus la reducere
Articolul următorTSMC va produce chip-urile iPhone 8 si 8S
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.