iPhone – cum adaugi pana la 128 GB de stocare

iKlips este un accesoriu pentru iPhone sau iPad care poate creste spatiul de stocare cu pana la 128 GB.

Daca ai un iPhone cu putin spatiu de stocare si nu ai bani sa faci trecerea la un model cu mai mult spatiu inclus, ei bine poate vei fi interesat de un gadget care face asta pentru tine. Vorbesc despre un dispozitiv de dimensiunea unui stick USB, care se transforma intr-un stick USB pe care poti stoca date ce in mod normal nu ar incapea in terminalul tau.

Denumirea acestui dispozitiv este iKlips, iar in clipul video de mai jos poti vedea o prezentare pentru el, gadget-ul permitand copierea fisiere din iPhone sau iPad pentru stocare. O aplicatie speciala dezvoltata pentru acest accesoriu ne permite sa transferam anumite date si sa le accesam oricand avem nevoie, totul foarte simplu si usor.

iKlips se conecteaza la iPhone prin portul Lightning, iar transferul de date se face la fel de usor precum in cazul transferului pe un calculator obisnuit. In momentul de fata iKlips este disponibil in versiuni cu 32 GB, 64 GB si 128 GB spatiu de stocare, insa exista in vanzare si modele cu 16 GB spaitu de stocare, la un pret ceva mai mic.

In Romania gasiti in aceasta pagina modelul de 16 GB disponibil chiar la reducere in momentul de fata, insa daca doriti mai mult spatiu de stocare, va trebui sa intrebati producatorul daca livreaza celelalte modele si in tara noastra.

2 COMENTARII

  1. Daca ai husă la telefon, e inutilizabil. Sunt pe siturile chinezești modele mai diversificate, de capacitați de stocare de pana la 128 Gb, la prețuri f f bune.

  2. Cum pot face ca sa pot sa ma uit la pozele din telefon chiar daca nu am internet ? Imi apare cu semnul exclamării .. si trebuie sa activez mereu Internetul.