AirServer aduce AirPlay si pe XBOX One

AirServer este un software extrem de interesant care are menirea de a le permite posesorilor de iDevice-uri sa faca streaming inclusiv pe XBOX One, multumita unei actualizari a aplicatiei. Daca pana acum puteam facem streaming AirPlay doar pe Apple TV, ei bine incepand de astazi si XBOX One se adauga la lista gadget-urilor pe carem putem face streaming AirPlay.

Pentru cei dintre voi care nu stiu asta, AirPlay este un sistem de transmisiune de date prin Wi-Fi care permite folosirea unui Apple TV pentru a reda pe televizor aproape orice dorim de pe un iDevice/Mac. Mai exact, vorbim despre muzica, filme, oglindirea ecranelor, tehnologia AirPlay fiind disponibil inclusiv si pentru boxe externe si multe altele.

Conform dezvoltatorilor AirServer, incepand de astazi utilizatorii XBOX One pot folosi functia AirPlay pentru a face streaming audio de pe iDevice/Mac-uri direct pe consola. Separat, acestia pot face streaming inclusiv pentru ecranele iDevice/Mac-urilor pe consola si implicit pe televizor, totul foarte simplu si usor, exact precum in cazul unui Apple TV.

Avand in vedere ca vorbim despre o modificare serioasa pentru modul in care functioneaza AirPlay pe iOS si OS X/macOS, aplicatia AirServer pentru XBOX One este vanduta in momentul de fata la pretul de 15 dolari in Microsoft Store.

„AirPlay mirroring for Xbox One is finally here! AirServer for Xbox transforms your Xbox into a high performance AirPlay receiver. With AirServer running on the Xbox, you can wirelessly mirror your iOS and Mac displays over to the Xbox. Use AirServer to project your mobile screen on to the big screen or simply use it to play music on your home theater system. AirServer has been completely redesigned for the Xbox and promises buttery smooth mirroring performance with super high quality audio playback. For the home-theater enthusiasts, AirServer for Xbox also brings multi-room AirPlay audio support. If you own a set of AirPlay speakers, be sure to try out the multi-room AirPlay audio feature, now available on your Xbox through AirServer.”

airserver-airplay-xbox-one

Articolul precedentApple transmite LIVE conferinta din 27 octombrie
Articolul următortvOS 10.0.1 beta 4 a fost lansat pentru Apple TV 4
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.