Prima Pagina Apple Apple transmite LIVE conferinta din 27 octombrie

Apple transmite LIVE conferinta din 27 octombrie

Apple va transmite live conferinta din 27 octombrie pentru prezentarea noilor modele ale MacBook Air si MacBook Pro.

Aseara Apple a anuntat oficial ca in data de 27 octombrie va organiza o conferinta de presa in care va prezenta oficial noi modele ale MacBook pentru clientii din lumea intreaga. Conferinta aceasta urmeaza sa aiba loc in campusul sau din Cupertino si nu in San Francisco, deci vorbim despre un eveniment de mici dimensiuni organizat de catre americani.

Asa cum ne-a obisnuit de mai bine de un an incoace, compania Apple va transmite live conferinta din data de 27 octombrie, astfel incat intreaga lume sa o poata vizualiza. Apple are pregatite cateva noutati interesante pentru linia sa de MacBook-uri, insa nu va asteptati la surprize extraordinare deoarece ele nu vor veni anul acesta de la companie.

In ceea ce priveste vizualizarea transmisiunii live de la eveniment, cei de la Apple ofera informatiile standard pe care le stim deja de la evenimentele anterioare pe care americanii le-au transmis. Orice produs vandut de catre Apple in ultimii 4 ani poate reda fara probleme transmisiunea in direct, daca are una dintre versiunile iOS lansate in ultimii 3 ani.

Apple transmite LIVE conferinta din 27 octombrie

Apple va transmite live intreaga conferinta printr-o tehnologie numita HTTP Live Streaming, HLS, astfel ca oricine are terminale Android nu va putea vedea ceva. Cei care au Windows 10 si Microsoft Edge vor putea urmari totusi conferinta din propriile calculatoare, insa restul vor trebui sa se bazeze din nou pe programul VLC.

“Live streaming uses Apple’s HTTP Live Streaming (HLS) technology. HLS requires an iPhone, iPad, or iPod touch with Safari on iOS 7.0 or later, a Mac with Safari 6.0.5 or later on OS X v10.8.5 or later, or a PC with Microsoft Edge on Windows 10. Streaming via Apple TV requires an Apple TV (2nd or 3rd generation) with software 6.2 or later or an Apple TV (4th generation).”

Conferinta Apple din 27 octombrie va incepe la ora 20:00, standard pentru conferintele de acest gen, deci atunci va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne fie prezentat.

apple-transmite-live-conferinta-mac

 • Askforme

  @ zaone : “insa nu va asteptati la surprize extraordinare deoarece ele nu vor veni anul acesta de la companie.” E ceva ce mi-a scăpat ? Adică Macbook Pro nu va avea parte de schimbări extraordinare ? Pai aștept de 3 luni sa îmi cumpăr Retina 15 dar nu mi-am luat tocmai pentru ca știam de lansarea asta.

 • Schimbari extraordinare in afara ecranului OLED si a reducerii grosimii.

 • Srb Srb

  Sigur vor fi shimbari majore. Macbook pro este clar, thunderbolt display 5k iar restul liniei va primi upgraduri interne si macbook air 11″ va fi eliminat

 • Srb Srb

  Macbook pro va fi mai subtire si mai usir. Ecran mai bun datorita tehnologiei din imac/ipad pro etc. cpu si iGpu mai bune,baterie probabil 10 ore,tb3 datorita alpine ridge si urmand trendul apple de cand au cumparat beats,speakere mai bune,probabil si in imac la fel. Au ramas singurele produse ne updatate pe partea de audio de la beats

 • Askforme

  Am uitat sa precizez pentru cei care se vor trezi sa spună ca sunt orbit de Apple sau mai stiu eu ce…..da sunt un DEPENDENT de Apple pe segmentele unde chiar sunt buni….spre exemplu Watch-ul chiar mi se pare o prostie…

 • Mircea Radulescu

  Încearcă si pe un Apple Tv, s-ar putea să-ți placă mai mult la TV 🙂

 • Mihai

  Si de ce ești dependent de ei?