tvOS 10.0.1 beta 4 a fost lansat pentru Apple TV 4

tvOS 10.0.1 beta 4 a fost lansat pentru Apple TV 4 in aceasta seara de catre compania Apple, la doar trei zile distanta de iOS 10.1 beta 4 si la una de iOS 10.1 beta 5. Compania Apple ofera aceasta versiune a sistemului de operare pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma tvOS, desigur fara a anunta ce schimbari a facut pentru ei.

Din pacate compania Apple nu a implementat vreo functie noua si importanta in tvOS 10.0.1 pentru utilizatorii finali, asa ca vorbim probabil doar despre bug fix-uri si imbunatatirea performantelor. tvOS 10.0.1 beta 4 poate fi instalat prin sistemul Actualizare Software, Software Update al tvOS.

tvos-10-0-1-beta-4

Articolul precedentAirServer aduce AirPlay si pe XBOX One
Articolul următoriPhone 7 – performante slabe cu noul modem Intel
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.