Prima Pagina tvOS tvOS 10.0.1 beta 4 a fost lansat pentru Apple TV 4

tvOS 10.0.1 beta 4 a fost lansat pentru Apple TV 4

tvOS 10.0.1 beta 4 a fost lansat pentru Apple TV 4 in aceasta seara de catre compania Apple, la doar trei zile distanta de iOS 10.1 beta 4 si la una de iOS 10.1 beta 5. Compania Apple ofera aceasta versiune a sistemului de operare pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma tvOS, desigur fara a anunta ce schimbari a facut pentru ei.

Din pacate compania Apple nu a implementat vreo functie noua si importanta in tvOS 10.0.1 pentru utilizatorii finali, asa ca vorbim probabil doar despre bug fix-uri si imbunatatirea performantelor. tvOS 10.0.1 beta 4 poate fi instalat prin sistemul Actualizare Software, Software Update al tvOS.

tvos-10-0-1-beta-4

 • Daca te uiti des la filme si ti-e greu sa le copiezi pe stick pentru a le vedea pe televizor, atunci poate merita. Nu am Apple TV 4, nu-i vad deocamdata rostul in Romania fara sa te chinui sa folosesti diverse aplicatii ca sa vezi filme, exclus Netflix care are un catalog restrans in tara noastra.

 • adikenzie

  Nu se stie ceva metoda de a instala Popcorn Time sau Moviebox pe Apple Tv? Am un AppleTv 4 si nu am ce face cu el😂

 • bubu07

  K. Tks:)

 • dan b

  Apple tv gen4 + synology nas = love (plex, infuse pro etc)

 • bogdan ierima

  Salutare eu folosesc Apple TV 4 zilnic.
  De cand am Apple TV ma uit des pe youtube la difirte canale, musica etc.
  – vizionez multe filme descarcate , folosesc aplicatie Plex care prea filmele din HDD-ul conectat la router,
  – si ma uit mai des la videoclipuri filmate de mine, pentruca le am la indemana mereu, pentru asta folosesc FileBrowser (vede fisierele de pe HDD in schimb Plex vede doar daca este deschis PLex Server pe calculator, cu plex ai si subtitrare la filme.
  -am conectat si HUE Bridge de la Philisps pentru a controla luminile din casa,
  -Netflix folosesc destul de mult
  -jocuri mai rar
  -difeirite app.
  -si streaming cu iphonul, filme, documente imagini ,
  Daca va cumparati luati cel cu 32 GB am luat pe 64 da nu am la ce, poate daca as avea un copil care vrea multe jocuri merita.

 • mircea

  Mirror cu macbook suna foarte bn, dar vei fi foarte dezamagit. Daca il cumperi doar pt asa ceva nu se merita. Nu vei avea aceeasi calitate/sunet comparativ cu hdmi.

 • Mircea Radulescu

  Au am Apple TV 3 și de 3-4 ani copiii mei (de când s-au născut) stau numai pe youtube încât mi-am scos și cablu de la RDS că nu mai am loc de ei 🙂

 • Alonzo

  Sa implementeze si ei safari in noul ios.. fara el este practic inutil acel apple tv

 • Flops

  Am AppleTV 4 si il folosesc zilnic pt airplay mirroring si Netflix. Trebuie sa ai un router wifi AC de viteza mare daca vrei sa mearga bine mirroring, daca nu atunci se va vedea sacadat la filme HD. Netflix si-a extins destul de mult catalogul pentru Romania, dar daca folosesti un dns proxi poti sa vezi catalogul de state. Cel mai bine sa ai un router destept sa poti schimba dns-urile direct in router, eu am Asus RT-AC68U si merge bine.