Digi Mobil vinde iPhone 7 si iPhone 7 Plus

Digi Mobil a introdus in oferta iPhone 7 si iPhone 7 Plus, cele doua smartphone-uri fiind vandute cu avans mare si in rate.

Digi Mobil a inclus in oferta sa iPhone 7 si iPhone 7 Plus, operatorul de telefonie mobila comercializand cele mai noi smartphone-uri ale companiei Apple. Cei de la Digi Mobil vand iPhone 7 si iPhone 7 Plus desi nu sunt certificati de catre compania Apple sa faca asta, ei nefiind inclusi in lista de operatori de telefonie mobila din Romania care comercializeaza iPhone.

Cei de la Digi Mobil au inclus iPhone 7 si iPhone 7 Plus in propria oferta la preturile la care sunt comercializate si de catre alte magazine online in Romania. Conform website-ului operatorului de telefonie mobila, cele doua terminale sunt vandute cu un avans de aproximativ doua treimi din suma totala de achizitie, restul urmand a fi platit in maxim 12 rate.

Daca inca mai aveti dubii cu privire la compatibilitatea dintre iPhone 7 si iPhone 7 Plus si reteaua celor de la Digi Mobil, ei bine aceasta listare a terminalelor ar trebui sa le inlature. Cei de la Digi Mobil vand modelele pentru Europa ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa teoretic inclusiv cele pentru AT&T din SUA ar trebui sa fie compatibile cu reteaua din Romania.

Digi Mobil vinde iPhone 7 si iPhone 7 Plus

In ceea ce priveste preturile, Digi Mobil listeaza iPhone 7 cu un pret de 3499 LEI in momentul de fata, 2450 LEI urmand a fi platiti in avans la preluarea terminalului. Restul de 1049 LEI urmeaza sa fie platiti in pana la 12 rate egale de catre client, insa asta doar daca sunteti unul dintre clientii care se porteaza la Digi Mobil.

In cazul iPhone 7 Plus, Digi Mobil listeaza terminalul la un pret de 4099 LEI, cu un avans de minim 2870 LEI, restul urmand a fi platit in 12 rate egale. Exact acelasi principiu se aplica si aici, oferta de portare fiind mai buna decat cea de achizitie ca si client, avansul care trebuie platit fiind substantial mai mic decat  daca sunteti deja client.

Acestea fiind spuse, iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt compatibile cu reteaua Digi Mobil si pot fi cumparate chiar acum de la operatorul de telefonie mobila. Oferta nu este la fel de buna precum in cazul Orange, Vodafone si Telekom, insa este de asteptat avand in vedere faptul ca Digi Mobil are abonamente de valori mici si nu poate subventiona preturile terminalelor.

iphone-7-digi-mobil