Prima Pagina iPhone 7 Digi Mobil vinde iPhone 7 si iPhone 7 Plus

Digi Mobil vinde iPhone 7 si iPhone 7 Plus

Digi Mobil a introdus in oferta iPhone 7 si iPhone 7 Plus, cele doua smartphone-uri fiind vandute cu avans mare si in rate.

Digi Mobil a inclus in oferta sa iPhone 7 si iPhone 7 Plus, operatorul de telefonie mobila comercializand cele mai noi smartphone-uri ale companiei Apple. Cei de la Digi Mobil vand iPhone 7 si iPhone 7 Plus desi nu sunt certificati de catre compania Apple sa faca asta, ei nefiind inclusi in lista de operatori de telefonie mobila din Romania care comercializeaza iPhone.

Cei de la Digi Mobil au inclus iPhone 7 si iPhone 7 Plus in propria oferta la preturile la care sunt comercializate si de catre alte magazine online in Romania. Conform website-ului operatorului de telefonie mobila, cele doua terminale sunt vandute cu un avans de aproximativ doua treimi din suma totala de achizitie, restul urmand a fi platit in maxim 12 rate.

Daca inca mai aveti dubii cu privire la compatibilitatea dintre iPhone 7 si iPhone 7 Plus si reteaua celor de la Digi Mobil, ei bine aceasta listare a terminalelor ar trebui sa le inlature. Cei de la Digi Mobil vand modelele pentru Europa ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa teoretic inclusiv cele pentru AT&T din SUA ar trebui sa fie compatibile cu reteaua din Romania.

Digi Mobil vinde iPhone 7 si iPhone 7 Plus

In ceea ce priveste preturile, Digi Mobil listeaza iPhone 7 cu un pret de 3499 LEI in momentul de fata, 2450 LEI urmand a fi platiti in avans la preluarea terminalului. Restul de 1049 LEI urmeaza sa fie platiti in pana la 12 rate egale de catre client, insa asta doar daca sunteti unul dintre clientii care se porteaza la Digi Mobil.

In cazul iPhone 7 Plus, Digi Mobil listeaza terminalul la un pret de 4099 LEI, cu un avans de minim 2870 LEI, restul urmand a fi platit in 12 rate egale. Exact acelasi principiu se aplica si aici, oferta de portare fiind mai buna decat cea de achizitie ca si client, avansul care trebuie platit fiind substantial mai mic decat  daca sunteti deja client.

Acestea fiind spuse, iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt compatibile cu reteaua Digi Mobil si pot fi cumparate chiar acum de la operatorul de telefonie mobila. Oferta nu este la fel de buna precum in cazul Orange, Vodafone si Telekom, insa este de asteptat avand in vedere faptul ca Digi Mobil are abonamente de valori mici si nu poate subventiona preturile terminalelor.

iphone-7-digi-mobil

 • Bastanov

  Iti cere avans minim 24 de milioane si restul le platesti in rate… Tot e rentabil zic eu, daca e sa iti cumperi pentru tine

 • adikenzie

  Se merita totusi, avand in vedere ca e fara dobanda

 • Lascarik

  Si te leaga de glie 2 ani 🙂

 • Adrian

  toti te leaga de glie

 • Adrian

  Oare cat dureaza pana se face livrarea?Am auzit de niste termene la ei…..E adevarat?

 • Adrian

  eu mi-am luat din state iphone si a dureaza o luna asteptarea pt sim free- deci si la ei trebuie sa dureze minim atat

 • Cristiano Necsoi

  salut…eu mi-am luat de la cineva din anglia i7 black mat 256gb cu 3900ron sigilat…si oferta de la digi cred eu ca este avantajoasa mai ales ca au telefoanele deblocate..cred ca se merita..nu..?!?

 • Emy Antonio

  Le au pe stoc la unele magazine,deci se pot lua pe loc !!!

 • Cine poate sa te opreasca ?

 • Mircea Precup

  astept eu din 10 octombrie dupa un 7 plus