Prima Pagina iOS 10 6 buguri ale iOS 10 cu care iti poti enerva prietenii

6 buguri ale iOS 10 cu care iti poti enerva prietenii

Iata 6 probleme ale iOS 10 care pot fi folosite pe iPhone sau iPad pentru a va enerva la culme prietenii.

iOS 10 are 6 buguri extrem de enervante care pot fi folosite pentru a va pacali prietenii si a rade de ei in timp ce incerca sa rezolve problemele terminalelor lor. Vorbim totusi despre o serie de buguri care exista in iOS 10 si care pot genera foarte multa frustrare pentru utilizatori, multe dintre ele fiind deja rezolvate in iOS 10.1 de catre Apple.

Primul bug are la baza LockScreen si blocarea posibilitatii de a mai deschide aplicatiile din ecranul principal dupa indeplinirea unor actiuni in dispozitive. Al doilea bug activeaza o problema care impiedica deschiderea unor aplicatii selectate de catre voi, ele fiind afisate permanent ca fiind pregatite pentru a fis terse de catre noi.

Al treilea bug implica aplicatia Camera si blocarea functiei Burst Mode chiar si dupa blocare, ea inregistrand fara oprire poze pana umple spatiul de stocare al terminalului. Al patrulea bug este unul permanent, fara a putea fi reparat fara restore, el blocand o aplicatie in timpul descarcarii fara ca aceasta sa mai poata fi stearsa.

6 buguri ale iOS 10 cu care iti poti enerva prietenii

Al cincilea bug are la baza browserul Safari, el nemaiputand fi accesat de catre prietenii vostri pana in momentul in care le aratati cum sa rezolve problema. Al saselea bug va afisa in permanenta tastatura iPhone indiferent ce aplicatie au prietenii vostri deschisa, iar asta cu siguranta ii va enerva la culme pe multi dintre ei.

Deci, care dintre cele 6 buguri credeti ca merita folosit cu prietenii vostri ?

 • Mihai

  Haha, not so funny.

 • adikenzie

  Nu am intalnit nici macar unul dintre ele.

 • Mihai

  Poate nu erai pe unde trebuie.

 • se7en

  😈😈😈

 • tny

  Camera nu se deschide

 • Pai trebuie sa te cam complici ca sa le activezi.

 • Nicos

  Sper sa rezolve in 10.1 blocajele gen “freeze” intalnite pe mai multe ip7 si ip7+. Apesi butonul Home si nu face nimic cateva zeci de secunde. Odata a necesitat chiar hard reset. Parca ar ramane in pana de memorie 😂. In plus apar si dropp calls f des :(!

 • Liviu

  la dropp calls la mine e problema de la orange si 4g voice&data.daca l-am dezactivat nu mai e nicio problema

 • Laur

  salutare azi am vazut si eu un bug presupun ca asa se poate zice atata timp cat am o notificare in lockscreen unde am amprenta si cod iar daca dau afisare la notificarea din facebook intra si dupa apesi butonul de home si gata esti pe pagina principala a telefonului :)))) am IOS 10.0.2 iphone 6 . astept pareri sa vad daca si la restu se intampla asta 😛 sau este un caz doar la mine