6 buguri ale iOS 10 cu care iti poti enerva prietenii

Iata 6 probleme ale iOS 10 care pot fi folosite pe iPhone sau iPad pentru a va enerva la culme prietenii.

iOS 10 are 6 buguri extrem de enervante care pot fi folosite pentru a va pacali prietenii si a rade de ei in timp ce incerca sa rezolve problemele terminalelor lor. Vorbim totusi despre o serie de buguri care exista in iOS 10 si care pot genera foarte multa frustrare pentru utilizatori, multe dintre ele fiind deja rezolvate in iOS 10.1 de catre Apple.

Primul bug are la baza LockScreen si blocarea posibilitatii de a mai deschide aplicatiile din ecranul principal dupa indeplinirea unor actiuni in dispozitive. Al doilea bug activeaza o problema care impiedica deschiderea unor aplicatii selectate de catre voi, ele fiind afisate permanent ca fiind pregatite pentru a fis terse de catre noi.

Al treilea bug implica aplicatia Camera si blocarea functiei Burst Mode chiar si dupa blocare, ea inregistrand fara oprire poze pana umple spatiul de stocare al terminalului. Al patrulea bug este unul permanent, fara a putea fi reparat fara restore, el blocand o aplicatie in timpul descarcarii fara ca aceasta sa mai poata fi stearsa.

6 buguri ale iOS 10 cu care iti poti enerva prietenii

Al cincilea bug are la baza browserul Safari, el nemaiputand fi accesat de catre prietenii vostri pana in momentul in care le aratati cum sa rezolve problema. Al saselea bug va afisa in permanenta tastatura iPhone indiferent ce aplicatie au prietenii vostri deschisa, iar asta cu siguranta ii va enerva la culme pe multi dintre ei.

Deci, care dintre cele 6 buguri credeti ca merita folosit cu prietenii vostri ?