eMAG are diverse modele Mac cu 2000 LEI reducere

Astazi puteti profita de o oferta foarte interesanta pe care cei de la eMAG o au in momentul de fata la foarte multe modele de Mac-uri, ele fiind disponibile cu pana la 2000 LEI reducere. Vorbim nu doar despre laptop-uri, ci si despre calculatoare all-in-one, sau despre simple unitati centrale, deci puteti beneficia de reduceri destul de bune in functie de ceea ce doriti.

Incepem cu MacBook, eMAG avand in aceasta pagina o gama foarte variata de modele disponibile cu reducere de pana la 1300 LEI in momentul de fata. MacBook Air, MacBook Pro si MacBook 12 inch sunt listate de catre magazin in oferta sa promotionala, asa ca aveti de unde alege modelul de care sunteti interesati pentru a beneficia de reducerile existente.

Separat de MacBook-uri, cei de la eMAG au inclusiv iMac, 5K si modelul standard, cu reducere de pana la 1100 LEI in aceasta pagina in momentul de fata. Vorbim despre calculatoare all-in-one care au nevoie doar de o tastatura si un mouse pentru a le putea folosi, restul componentelor fiind deja integrate in ecranul subtire al produsului celor de la Apple.

eMAG are diverse modele Mac cu 2000 LEI reducere

In final ajunge si la Mac Mini pe care il puteti cumpara cu reducere de pana la 700 LEI din aceasta pagina, acest calculator all-on-one avand nevoie de periferice si un monitor. Mac Pro ramane cel din urma Mac pe care il puteti cumpara din aceasta pagina cu reducere de pana la 2000 LEI, el fiind dedicat in principal profesionistilor care fac editare foto/video.

Separat de toate acestea, eMAG inca deruleaza campania IT & Mobile Days in aceasta pagina, avand promotii la cateva mii de produse din propria oferta. Vorbim despre reduceri care ajung si pana la 90% in momentul de fata, asa ca veti gasi o gama extrem de variata de produse dintr-o multitudine de categorii si va recomand sa profitati de ocazie.

emag-reduceri-mac-2000-lei