RCS & RDS creste vitezele de internet, reduce preturile

RCS & RDS a anuntat astazi cresterea vitezelor de upload pentru internetul Digi Net Fiberlink, reducand preturile abonamentelor 500 si 1000.

Cei de la RCS & RDS au confirmat astazi ceea ce unii speculau de mai bine de o saptamana, mai exact vitezele de upload pentru internet vor fi crescute pentru toti clientii. RCS & RDS a inceput acum cateva saptamani sa testeze viteze mai mari de upload pentru clientii Digi Net, acestia urmand a beneficia de mai multa latime de banda pentru a incarca fisiere pe internet.

Fara a face deocamdata modificarile in cadrul propriului website, cei de la RCS & RDS au anuntat totusi astazi ca toti clientii Digi Net Fiberlink se vor bucura de viteze de upload mai mari. Maie xact, vorbim despre o crestere cu 50 Mbps a vitezei de upload pentru abonatii Fiberlink 500 si despre o crestere cu 300 Mbps a clientilor Fiberlink 1000.

Practic, acum toti clientii Digi Net Fiberlink 500 si 1000 se vor bucura de viteze de upload pe internet de pana la 250 Mbps si respectiv 500 Mbps. Pana astazi, vitezele erau de 200 Mbps in ambele situatii, asa ca vorbim despre o crestere semnificativa care cu siguranta va fi apreciata de catre clientii celui mai mare furnizor de servicii de intenret prin fibra optica.

RCS & RDS creste vitezele de internet, reduce preturile

pret-internet-fix-digi-net-fiberlink

Separat de cresterea vitezelor de upload pentru internet, RCS & RDS a anuntat si reducerea preturilor pentru abonamentele Digi Mobil Fiberlink 500 si 1000. Primul dintre ele costa acum 34 de LEI in loc de 39, in timp ce al doilea costa 39 de LEI in loc de 45, cat era pana in momentul anuntarii modificarilor de catre companie.

Dezvoltarea infrastructurii şi investiţiile în tehnologii noi au reprezentat întotdeauna o prioritate pentru a oferi servicii adaptate cerinţelor clienţilor noştri şi de a da valoare pentru preţul plătit. Clienţii aleg compania RCS & RDS ca furnizor de servicii de internet pentru calitatea şi performanţa serviciilor, pentru flexibilitatea pe care o oferim în personalizarea pachetelor, pentru acoperire, precum şi pentru deschiderea pe care o avem de a extinde serviciile pornind de la cerinţele generate de evoluţia rapidă a pieţei.”

Reducerea de pret si cresterea vitezelor de upload vine intr-un moment in care RCS & RDS era oricum lider pe piata serviciilor de internet fix. Cu aceasta reducere, compania va atrage si mai multi clienti dornici sa beneficieze de oferte foarte bune, ei neavand rival in acest segment de piata deocamdata.

11 COMENTARII