eMAG vinde iPhone 6/6S cu 1200 LEI reducere

eMAG are in momentul de fata o oferta foarte buna la terminalele iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus si iPhone 6S Plus, ele fiind vandute in aceasta pagina cu pana la 1200 LEI reducere in aceasta pagina. Da, ati citit bine, vorbim despre o reducere de aproape 300 de euro fata de pretul de baza al terminalelor, ea fiind cu mult mai buna decat ceea ce se ofera in mod normal.

Cei de la eMAG au variate modele ale iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus si iPhone 6S Plus cu 1200 LEI reducere, deci puteti alege orice va intereseaza in momentul de fata. Pentru inceput aveti in aceasta pagina terminalele noi care sunt vandute de catre cei de la eMAG, ele avand reducere de pana la 600 LEI si fiind disponibile in cantitati limitate.

Separat, in aceasta pagina gasiti iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus si iPhone 6S Plus resigilate care sunt vandute cu reducere de pana la 1200 LEI acum de catre eMAG. Diferenta in reducerea oferita este foarte mare, iar chiar daca vorbim despre produse resigilate, ele au totusi certificarea ca functioneaza ca un produs complet nou si beneficiaza de aceeasi garantie.

eMAG vinde iPhone 6/6S cu 1200 LEI reducere

Chiar daca veti decide sa cumparati iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus si iPhone 6S Plus resigilate sau noi, preturile finale sunt mai mici decat cele din Apple Store. Cei de la eMAG au avut grija sa reduca preturile astfel incat terminalele sa fie mai ieftine decat le puteti cumpara din magazinele Apple, asa ca in final beneficiati de o promotie foarte buna.

Concluzionand, in aceasta pagina gasiti toate terminalele iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus si iPhone 6S Plus noi disponibile la reducere, iar in aceasta pagina le gasiti pe cele resigilate. Va recomand sa profitati rapid de ocazii cat ele inca sunt valabile, deoarece exista cautare mare pentru terminale.

emag-reducere-iphone-6-si-iphone-6s