7 hoti au jefuit un Apple Store in plina zi (VIDEO)

7 hoti au jefuit un Apple Store dintr-un mall in mijlocul unei zile, politia publicand un clip video al intregii talharii.

Un Apple Store dintr-un mall localizat in Natick, Massachussets, a fost jefuit de catre 7 persoane in cursul zilei de ieri, conform unei inregistrari publicata de catre politia locala. In clipul video de mai jos puteti vedea banda de hoti formata din 7 barbati si femei, dar si o parte din actiunea jafului in sine, totul fiind facut extrem de rapid.

Conform politiei, persoanele au fost foarte bine organizate si dupa intrarea in mall au mers direct la Apple Store-ul pe care l-au jefuit de produse in valoare de 13.000 de dolari. Magazinul era plin de clienti in momentul in care aceste 7 persoane au comis jaful, deci angajatii au fost luati prin surprindere, impreuna cu personalul de securitate.

Desi hotii au reusit sa fuga cu produse care au o valoare considerabila, fetele acestora sunt clar vizibile pe camerele de supraveghere ale mall-ului, dupa cum puteti vedea deja. Conform imaginilor, vorbim despre 7 tineri care au comis acest jaf, ei fiind in momentul de fata cautati de catre politia din Natick pentru a fi arestati.

7 hoti au jefuit un Apple Store in plina zi

Deocamdata cei de la Apple nu au divulgat modelele de produse furate din magazinul sau in vazul lumii, insa probabil vorbim despre terminale iPhone, tablete iPad si poate chiar Mac-uri. Avand in vedere modul in care a fost facut totul, este clar ca un plan laborios a fost la mijloc si hotii s-au pregatit o perioada inainte de a jeful magazinul celor de la Apple.

“We’ve been hearing about this. They’re traveling in packs. They brazenly walk in together and steal.”

Jaful vine la doar cateva zile dupa ce s-a anuntat ca Apple a renuntat la cablurile de siguranta cu care isi securiza terminalele iPhone in magazine. Este greu de spus daca aceasta schimbare a fost facuta si in magazinul din Natick, insa Apple deja a blocat produsele si hotii vor fi prinsi, asa ca mai mult ca sigur vor regreta comiterea acestei infractiuni.