iPhone 7 – vanzari peste asteptari in SUA

iPhone 7 si iPhone 7 Plus inregistreaza vanzari mai mari decat predecesoarele lor, in ciuda problemelor majore cu stocurile.

iPhone 7 a avut vanzari peste asteptari in SUA in prima luna de disponibilitate, informatia fiind oferita de catre o agentie specializata pe analizarea vanzarilor globale de smartphone-uri. In imaginea de mai jos aveti o prezentare a vanzarilor de terminale iPhone in SUA in diverse trimestre fiscale si puteti face o comparatie intre anul acesta si anul trecut.

Conform celor de la CIRP, iPhone 7 si iPhone 7 Plus au reprezentat deja 43% dintre toate vanzarile de iPhone-uri in ultimul trimestru fiscal, realizarea fiind impresionanta. Desi iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost disponibile pentru doar o treime din intregul T3 2016 pe piata, ele au reusit sa adune vanzari atat de mari incat sa reprezinte 43% din vanzarile totale de terminale iPhone.

Procentul de terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus vandute in T3 2016 comparativ cu cel de terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus vandute anul trecut in aceeasi perioada este mult mai mare. Puteti observa ca in septembrie 2015 iPhone 6 si iPhone 6 Plus au avut vanzari mult mai mari decat iPhone 6S si iPhone 6S Plus, desi cele din urma erau noi.

iPhone 7 – vanzari peste asteptari in SUA

iphone-7-vanzari

Anul acesta, iPhone 7 si iPhone 7 Plus au reusit sa-si surclaseze predecesoarele intr-o maniera mult mai eficienta decat s-a intamplat in T3 2015. Acest lucru sugereaza faptul ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus inregistreaza vanzari mult mai mari decat predecesoarele lor, iar asta in conditiile in care mai toata lumea se astepta la cu totul altceva.

Cei de la Apple nu au anuntat pana acum cifre privind vanzarile iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa analistii sustin ca acestea sunt cu mult mai mari decat ceea ce am vazut anul trecut. Aceasta crestere in vanzari vine si pe fondul unor probleme majore cu stocurile celor doua terminale, asa ca realizarea americanilor este impresionanta.

Apple va anunta cifrele de vanzari pentru iPhone in T3 2016 peste doar o saptamana, asa ca atunci vom sti sigur daca lucrurile stau mai bine decat anul trecut.