1 milion de oameni mai folosesc Galaxy Note 7

Galaxy Note 7 inca mai este folosit de 1 milion de utilizatori de pe glob in ciuda recomandarilor Samsung de a fi returnat pentru inlocuire.

1 milion de inconstienti inca mai folosesc Galaxy Note 7 in momentul de fata, fara a le pasa ca isi pun nu doar viata lor in pericol, ci si vietile oamenilor din jur. Desi compania Samsung a cerut ca toate terminalele Galaxy Note 7 sa fie returnate in magazine pentru a fi inlocuite, se pare ca nu toata lumea vrea sa inteleaga acest mesaj al companiei coreene.

Informatia vine de la surse din cadrul companiei Samsung, iar ea ne arata ca inac exista probleme mari cu Galaxy Note 7, in ciuda cerintelor celor de la Samsung. Cifra de oameni care inca mai folosesc un terminal ce poate exploda in orice moment este ingrijoratoare si asta in conditiile in care pericolul este foarte mare pentru ei si cei din jur.

Motivele in baza carora clientii nu au returnat terminalele Galaxy Note 7 sunt variate si difera intre lipsa de timp, sau dorinta de a pastra terminalul in ciuda pericolului. Exceptandu-i pe cei care nu au avut timp sau posibilitatea de a returna terminalele, cei care le tin doar pentru ca vor, o fac din inconstienta si trebuie blamati pentru asta.

1 milion de oameni mai folosesc Galaxy Note 7

Persoanele care inca mai folosesc Galaxy Note 7 si scot terminalele in public, sau mai rau, le folosesc in mijloace de transport in comun, in trenuri, avioane sau vapoare, trebuie trase la raspundere. In cazul in care un Galaxy Note 7 explodeaza intr-un autobuz, tramvai sau metrou plin, exista posibilitatea ca multiple persoane sa fie ranite in incident.

Daca un Galaxy Note 7 explodeaza intr-un avion, atunci avionul poate fi obligat sa aterizeze la cel mai apropiat aeroport, iar in alte mijloace de transport situatiile pot fi similare. Exista multiple motive pentru care folosirea unui Galaxy Note 7 nu este recomandata in public, insa cei care nu inteleg asta, vor afla singuri de ce trebuie sa asculte compania Samsung.

“But many customers are holding back. So far, according to mobile service providers, less than 10 percent of Note7 users have turned in their Note7s for refunds or exchanges. Worldwide, over one million users are still using the product.”