Apple va lansa un MacBook Air si 2 MacBook Pro

Apple va prezenta doua noi modele ale MacBook Pro si un nou MacBook Air in cadrul unei conferinte ce va fi organizata in 27 octombrie.

Saptamana viitoare compania Apple va organiza o conferinta de presa in cadrul careia urmeaza sa anunte un nou model al MacBook Air 13 inch, dar si doua noi modele ale MacBook Pro. Mai exact, un nou model al MacBook Pro 13 inch si un nou model al MacBook Pro 15 inch, Apple actualizand practic intreaga sa serie de Pro-uri si doar un Air.

Separat, Apple ar putea prezenta inclusiv noi modele ale iMac 5K si un nou model de ecran extern, insa aceste doua produse vor fi lansate abia anul viitor pe pietele globale. Aceste doua produse nu sunt deocamdata pregatite pentru a fi lansate de catre compania Apple, asa ca ramane de vazut cat va dura pana cand ele vor ajunge la noi.

Revenind la noile MacBook Pro cu ecrane de 13 inch si 15 inch, acestea urmeaza sa includa un ecran OLED deasupra tastaturii, dar si suport Touch ID sau chiar un cititor de amprente. Noi procesoare si placi grafice vor fi deasemenea implementate de catre compania Apple, cele doua noi produse urmand a fi cu mult mai puternice decat cele actuale.

Apple va lansa un MacBook Air si 2 MacBook Pro

Separat de aceste schimbari, se pare ca Apple are pregatite si alte surprize pentru clientii sai, insa exista posibilitatea ca ele sa fie oferite trunchiat de catre americani. In aceasta idee, exista posibilitatea ca MacBook Pro cu ecran de 15 inch sa aiba anumite functii pe care modelul cu ecran de 13 inch nu le va avea disponibile pentru noi.

In ceea ce priveste MacBook Air 13 inch, acesta urmeaza sa fie un “succesor” al MacBook 12 inch, deci probabil nu va avea anumite porturi si va avea unul USB-C nou. Separat, Apple ar trebui sa actualizeze inclusiv componentele interne ale produsului, insa deocamdata nimeni nu stie ce fel de procesor si placa grafica ar urma sa ne ofere.

Conferinta Apple pentru prezentarea acestor noi modele ale MacBook Air si MacBook Pro va fi organizata in data de 27 octombrie, adica joia viitoare, si va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:00.

macbook-pro-si-air-lansare